Electrolux EKK54500OX, aragaz mixt

Aragazul Electrolux EKK54500OX e unul de tip mixt, mai exact plita e pe gaz, iar cuptorul e unul electric. Avantajele unui cuptor electric sunt coacerea uniformă, mai sănătoasă (fără gaze) și mai eficientă (la asta ajută și ventilatorul care e în el).
Un model ca acesta e unul premium adresat în principal celora care se respectă… faptul că e premium putându-se vedea și după cum arată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care arată splendid. Acest lucru se poate vedea din imaginea alăturată. Puteți observa că și capacul e unul din sticlă, nu metalic.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici lucrurile care contează cu adevărat sunt plita care e alimentată pe gaz și cuptorul electric. Plita beneficiază de aprindere electrică, iar dacă sunteți curioși dacă poate fi conectată o butelie atunci trebuie știut că se poate. Dar, s-ar putea ca dvs să fiți nevoiți să schimbați duzele de la arzătoare deoarece din fabrică vin pentru rețeaua de gaz.
Cuptorul e unul cu ventilator, iar volumul său este de 60 litri… lucru care înseamnă că o să puteți găti și mâncăruri mai mari.

Lucrurile care o să le apreciezi al acest model sunt aspectul plăcut (datorită culorii inox și a capacului din sticlă), prețul convenabil, clasa de eficiență energetică bună și existența aprinderii electrice.
Din păcate nu are arzător Wok care ar fi fost util în prepararea mâncărurilor asiatice.

Concluzia mea referitoare la acest model e că merită cât costă, iar dacă o să faceți niște mâncăruri mai speciale în cuptor atunci aveți la dispoziție grill-ul. O hotă o să fie amplasată fără probleme deasupra sa deoarece are o lățime de 50 centimetrii care e numai potrivită.
Iar, dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din clipul de alături.

P.S.: Înainte de utilizare ar fi bine să citiți manualul cu instrucțiuni de utilizare deoarece cuptorul poate va trebui reglat în funcție de ce feluri de mâncare faceți.

Te-ar mai putea interesa