Electrolux EKK52950OW, aragaz mixt cu grill

Aragazul Electrolux EKK52950OW îmbină versatilitatea unei plite pe gaz cu cea a unui cuptor electric. Plita e una cu 4 arzătoare care beneficiază de aprindere electrică prin apăsare și rotire.

Acest aragaz e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e de top și care ne ajută să gătim uniform (de exemplu cuptorul e unul care este electric și are ventilator Hot Air).


Păreri pro

Aparatul Electrolux EKK52950OW e unul cu plită pe gaz care se aprinde electric, iar partea de cuptor e una electrică. Un cuptor electric are avantajul că mâncarea e făcută sănătos (nu au loc arderi de gaze) și uniform. Acesta are 11 funcții și capabilitatea de gătire cu abur (Plus Steam).
Accesorii la acest aparat sunt cele normale, adică grătar cromat, două tăvi email negru (pentru prăjituri) și ghidajele corespunzătoare acestor accesorii.
Nu e un aparat mare deoarece lățimea e una normală de 50cm. De asemenea ar trebui să menționez faptul că are lungimea cablului de alimentare de 1,5 metri.
Capacitatea cuptorului e de 58 litri, iar în acest fel putem spune că e una suficient de mare pentru a vă permite să gătiți ceea ce doriți.
Consumul de curent al cuptorului nu e prea mare deoarece are clasa de eficiență energetică A (consumul energetic e de 0,84 kWh per ciclu).
Precum la unele cuptoare incorporabile și acesta are orificiu de evacuare a aburului din cuptor.

Contra

Aparatul nu beneficiază de rotisor, dar în schimb are grill. Cu grillul se pot pregăti mâncăruri care nu se pot face afară pe grill atunci când plouă ori e vreme urâtă.

Verdict

Acest electrocasnic e unul adresat persoanelor interesate de ceva cu care să poată găti rapid și eficient diferite feluri de mâncare. În acest sens vă vor ajuta foarte mult cele 11 funcții.
Brandul Electrolux e unul suedez și comercializează produse cu fiabilitate bună precum și cu facilități care nu le întâlnim la Arctic sau Beko (acestea două sunt din aceeași familie).

Te-ar mai putea interesa