Electrolux EKK52550OX, aragaz mix aprindere integrată

Electrolux EKK52550OX e un aragaz mixt cu cuptor electric și plită pe gaz. Față de alte modele (mă refer de generațiile anterioare de la acest brand) acest aparat se remarcă prin aprinderea integrată și consumul foarte mic. Cred că o să te încânte că are un consum mic dovedit prin clasa A-10% de eficiență energetică.

Costul de achiziție nu e deloc mare dacă e să ne gândim bine deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care nu doar ne ajută să facem o mâncare foarte bună (bine coaptă), ci ne ajută să ne recuperăm banii pe parcursul utilizării.
Alături am pus o poză pentru vedea că vorbim despre un aparat de culoare inox și cu capac din sticlă. Inferior are și un sertar care îți va fi util la depozitarea diferitelor ustensile de gătit.

Aragazul
Aragazul

Specificațiile sale sunt foarte bune deoarece vine cu o capacitate mare a cuptorului (60 de litri în condițiile în care alte modele au 53 litri), iar la interior are grill. Acest lucru (adică grillul) te va ajuta să prepari diferite legume care se fac mai bine la grătar.
Dacă e să ne uităm bine la exteriorul aparatului atunci vedem că e unul de culoare inox, iar asta ne arată că avem un aparat premium.
Fiind dotat cu ventilator în interiorul cuptorului înseamnă că o să ai o mâncare uniform făcută.

Plusurile acestui model ar fi prețul de achiziție nu prea mare, că are cuptor electric (dacă nu știați… mâncarea se face mult mai bine într-un cuptor electric decât în unul pe gaz, iar mâncarea e și mai sănătoasă), și aspectul plăcut. Poate că nu ar trebui trecută cu vederea nici aprinderea integrată.

Așa ca o scurtă concluzie pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cei care vor să gătească uniform (în cuptor) și sănătos. În acest sens vă va ajuta cuptorul care e unul electric.
Știm cu toții că unele mâncăruri pot fi făcute doar pe flacără și de aceea astfel de aragazuri mixte sunt o idee foarte bună.

Te-ar mai putea interesa