Electrolux EKK52550OW, aragaz mixt alb

Pentru cei interesați de un aragaz mixt cu aprindere integrată aș recomanda acest model Electrolux EKK52550OW prin prisma faptului că are un consum mic de curent (dovedit prin clasa A-10%) și că are grill (util pentru legume).
Se adresează celora care folosesc mult cuptorul deoarece acest cuptor e mult mai bun decât unul pe gaz. Asta deoarece mâncarea e făcută uniform și fără ardere de gaze… care nu sunt așa de sănătoase.

Aparatul nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă sunteți curioși cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din imagine de alături. Nu știu dacă se vede din imagine, dar capacul e unul metalic.

Aparatul
Aparatul

Față de alte aparate similare acesta menține mai bine căldura la interior întrucât are o izolație bine gândită. Tot datorită acestui lucru e cu 10 procente mai eficient decât alte aparate din clasa A.
Față de alte modele acesta are o capacitate de 60 litri care te va ajuta să prepari ceea ce dorești un un efort minim.

Plusurile acestui model ar fi costul nu prea mare de achiziție, că vine de la un brand de top, lățimea nu prea mare și că vine cu ventilator (asigură o coacere uniformă).
Ca minus probabil că e faptul că nu e un aparat care să aibă și plita pe curent, dar e bine și așa deoarece unele mâncăruri se fac mai bine pe flacără.

Concluzia modelului acesta ar fi că e perfect pentru acasă, dar și pentru un restaurant mai mic. Te va ajuta să încălzești ori să coci diferite mâncăruri într-un interval scurt de timp.
Utilizarea sa nu e prea complicată deoarece are aprindere integrată la plită, dar trebuie să conectați și un prelungitor deoarece cablul de curent nu e așa de lung.
Unii au reticența de a cumpăra diverse lucruri deoarece nu cunosc brandul și de aceea eu trebuie să spun că Electrolux e numărul 2 la nivel mondial după Whirlpool și de aceea trebuie să ai încredere în produsele lor. Mai mult, acesta e un brand european și știm cu toții că produsele din Europa sunt mult mai bune decât cele din Asia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKK52550OW, aragaz mixt alb”

 1. semnalez faprul ca ghidul de utilizare este superficial !
  nu gasesc informatiile utile si necesare pentru mancarurile diverse care
  se pot pregati
  prea mult pandispan,preajituri de craciun .paine….
  nicio rulada sau cozonac
  nicio mancare scazuta , carne diferita de pui

  exista aceste informatii ?

  ELENA

Comentariile sunt închise.