Electrolux EKK51550OW, aragaz mixt alb cu ventilator

Aragazurile mixte sunt numeroase și oferite de diverși producători, iar Electrolux EKK51550OW e un exemplu foarte bun. Față de modele clasice, acesta încălzește mai uniform datorită ventilatorului care e vizibil din poza de prezentare. Acesta e foarte important și e tot mai prezent pe aragazuri, oferindu-le ceva mai multe funcții de încălzire. Cuptorul electric reprezintă viitorul și mai că nici nu mai sunt cuptoarele incorporabile pe gaz, însă aragazuri pe gaz încă se mai fabrică pentru cei doritori.

Panoul de control e plin de butoane deoarece avem trei butoane doar pentru cuptor (timer, temperatură, funcții). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul e alimentat electric după cum am și menționat, iar pentru acesta aveți nevoie de o priză în apropiere pentru că acel cablu are o lungime nu foarte mare. Avem arzătorul mare în partea din față iar în spate avem arzătorul mic, cele normale fiind în partea dreaptă. Poziționarea lor diferă de la un model la altul, dar nu cred că vă deranjează acest aspect. Îmi place sistemul de aprindere electric prin apăsare și rotire, adică plita se folosește cu o singură mână.

În partea inferioară are un sertar interesant care permite depozitarea unor tăvi sau vase nu foarte înalte. Acesta devine util atunci când folosiți cuptorul.

Păreri pro și contra

E un aparat electrocasnic mare, dar cu o lățime de 50 cm, deci poate unii dintre voi v-ați fi dorit o plită mai mare. Cuptorul e la fel de încăpător (57 litri) și oferă cele mai bune rezultate în acest buget, temperatura ajungând chiar și la 250 grade. Nu are sens să alegeți un model mai scump sau să vă îndreptați spre un alt brand. Plita pe gaz oferă un randament bun, având arzătoare eficiente și puternice (8kW). Raportul calitate/preț e foarte și e un model destul de lăudat, nici eu nu prea m ce să-i reproșez.

Electrolux EKK51550OW e o soluție clasică sau chiar modernă, însă poate și varianta incorporabilelor nu trebuie exclusă dacă vreți și un mobilier nou pentru bucătărie. Dacă vreți doar să înlocuiți aparatul, atunci rămâneți la varianta de aragaz.

Te-ar mai putea interesa