Electrolux EKK511510W

Aragazul mixt Electrolux EKK511510W are cuptor electric și grill electric, iar dacă vă preocupă consumul de curent electric atunci trebuie știut că nu consumă prea mult fiind plasat în clasa de eficiență energetică A. Vine pe culoarea clasică albă, iar capacul e unul metalic așa încât atunci când îl închideți și puneți o oală grea pe capac acesta nu o să se spargă cur sar fi putut întâmpla la unul din sticlă. Combinația dintre aragaz pe gaz și curent electric e utilă deoarece astfel dacă vi se termină gazul atunci mâncarea din cuptor nu o să se oprească de la gătit și trebuie recunoscut că nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Cei de la Electrolux fac aparatură bună și de aceea acest model e garanție 2 ani și la cerere se poate o extensie a garanției cu până la 2 ani în plus, dar asta e contra cost. Alături sunt două imagini pentru a vă face o părere despre cum arată, iar la final e un clip care prezintă în detaliu electrocasnicul.

Poze

Ochiurile
Butoanele

Specificaţii tehnice

Electrolux EKK511510W e pe gaz și trebuie alimentat și al rețeaua publică de curent deoarece în dubă e electric în sensul că grill-ul și cuptorul sunt electrice. Ce îmi place foarte mult la acest electrocasnic mare e faptul că are aprindere electrică și astfel nu trebuie să te folosești de o brichetă ori chibrit pentru a aprinde aragazul. În urmă cu ceva timp doar aragazurile premium avea așa ceva, dar acum văd că și modelele ieftine, cum e acesta, au așa ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult; arată bine ca orice aragaz Electrolux; are grill și ventilator pentru o frigere uniformă; aprinderea electrică e un alt mare plus; are accesorii cum ar fi sertarul unde se pot depozita diferite ustensile de bucătărie. Contra: nimic, dar era interesantă prezența unui rotisor.

Concluzie

Electrolux EKK511510W arată bine și fiind foarte ușo de folosit e recomandarea mea. Nu cred că va trebui citit un manual de utilizare pentru o folosire eficientă, dar sunt unele chestii pe care poate nu le știți (de exemplu aprinderea uni ochi se face prin apăsare și rotire pentru a face scânteie) și de aceea cred că ar trebui să citiți ghidul cu care vine aragazul. Alături găsiți un preview la modelul EKK 511510 W care probabil că e foarte util din moment ce sunt prezentate principalele funcții ale aparatului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKK511510W”

  1. Am cumparat un aragagaz electrolux mixt ekk52550.Vreau sa stiu cum se porneste si se opreste ventilatorul, fiindca in instructiuni nu spune nimic despre asta .Va multumesc.

Comentariile sunt închise.