Electrolux EKI54550OX, aragaz mixt

Pentru cei interesați de un electrocasnic de tip aragaz care să fie mixt recomand acest model Electrolux EKI54550OX întrucât e unul de la un brand de top, iar plita e una pe inducție, adică are un consum foarte mic de curent. Poate credeți că e mixt deoarece plita ar fi una pe gaz, iar cuptorul unul pe curent, însă nu e așa deoarece ambele părți sunt pe curent electric.

Costul de achiziție nu e prea mare deoarece aparatul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care are patru zone la plită, cuptor cu sistem de ventilație și care are clasa A de eficiență energetică.
Aparatul nici nu pot spune că ar arăta rău întrucât e de culoare inox, acest lucru putând fi văzut de alături.

Aparatul
Aparatul

Nu doar culoarea e inox, ci și materialul din care e făcut aparatul. Vorbim despre un aparat premium care are o plită pe inducție, iar cuptorul e unul foarte încăpător de 60 litri. Acesta e și el unul tot electric, iar existența ventilatorului ajută la o coacere mai eficientă.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, că vine de la un brand de top, fiabilitatea și dotările care sunt la pachet.
Probabil că singurul minus ar fi prețul… asta deoarece are un preț de peste 2000 lei.

Acest model e unul care eu îl recomand datorită faptului că ajută la prepararea mâncării într-un mod eficient, iar acest lucru contează mai mult decât aspect ori fiabilitate. Ce mă refer printr-o preparare eficientă? Păi mâncarea se face mai bine într-un cuptor electric decât în unul pe gaz, iar plita e una care nu face risipă de energie. (În cazul în care nu știați, mâncarea făcută în cuptoare electrice e mai sănătoasă deoarece nu are loc o ardere de gaze.)
Mă gândesc că din imaginea care am postat-o mai sus nu poți să vezi prea bine cum arată aparatul și de aceea am pus alături un clip pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată aparatul acesta.

Te-ar mai putea interesa