Electrolux EKG61182OW, aragaz alb cu capac din sticlă

Aragazul Electrolux EKG61182OW dispune de un sistem de aprindere electrică foarte bun, adică flacăra se aprinde instant la apăsarea butonului. Se vede destul de bine că nu e vorba de un model clasic, ci e vorba de unul mai mare cu un panou de control mai dotat și cu capac din sticlă (nu e foarte vizibil în poză). Nu prea sunt multe aragazuri care au un așa capac, majoritatea care au acel capac sunt pe inox. Un cuptor multifuncțional e foarte util chiar și dacă e pe gaz.

Bineînțeles, un aragaz mixt poate fi mai interesant dar și acesta oferă rezultate foarte bune dacă alegeți funcția corespunzătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Plita acestui model e destul de spațioasă și grătarul poate fi demontat ușor pentru curățare datorită faptului că e realizat din două bucăți. Tot mai multe aragazuri vin cu un așa grătar la plită și plita e acoperită de un capac din sticlă.

Cuptorul e multifuncțional pentru că are destul de multe: grill, rotisor, timer, iluminare și curățare catalitică. Nu știu câte aragazuri în acest buget au atâtea dotări și cu funcție de autocurățare. Chiar și așa , cuptorul se curăță ușor cu un burete umed. Nu poate fi pus în locul oricărui aparat deoarece acesta are o lățime de 60 cm, cam atât are și o hotă, deci ar arăta mult mai bine acesta în bucătărie decât un model de 50 cm.

Păreri pro și contra

Funcțiile și dotările suplimentare de la cuptor sunt motive pentru a-l achiziționa, iar prețul îl recomandă. Cu alte cuvinte, prețul e justificat și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială că doar e vorba de un brand popular și experimentat (datorită unei promoții puteți avea chiar și 5 ani garanție). Din poza de sus se vede clar că are și sertar inferior pentru depozitarea de diverse. Ușa cuptorului se curăță ușor deoarece poate fi dezmembrată.

Electrolux EKG61182OW e un aparat electrocasnic destul de bun și care nu necesită nimic în plus. Alături de acesta puteți alege o hotă de la același brand sau una care s-ar putea asorta.

Lasă un comentariu