Electrolux EKG61102OX

Electrolux EKK52500OW e un model bun, dar aragazul Electrolux EKG61102OX e și mai bun deoarece vine ca o alternativă clasică. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu zic că ar costa deloc mult deoarece e un aragaz premium. Eu zic că e premium deoarece are rotisor și grill în cuptor, culoarea e argintie și pentru că are multe funcții utile.

Poze

EKG61102OX arată ca în imaginea de alături și se poate vedea că arată bine. Culoarea lui e inox, iar capacul din sticlă îi conferă un plus de design. E un model normal deoarece are o lățime de 60 centimetri care vă va ajuta să amplasați cu succes o hotă deasupra lui sau ceva de genul. Plita nu vine cu suport wok, iar dacă aveți nevoie de așa ceva atunci ar trebui să vă orientați înspre o plită incorporabilă.

Așa arată

Specificaţii tehnice

EKG61102OX e un aragaz pe gaz care are aprindere electrică. În dubă ori cuptor… cum vreți să-i spuneți, aveți rotisor și grill care vă vor ajuta să preparați mâncărurile preferate fără efort prea mare. Iar acele două facilități de care menționam anterior o să vă ajute să faceți grătare atunci când afară vremea nu ține cu dvs.

Păreri pro şi contra

Pro: are curățare catalitică; raportul dintre facilități și preț e unul foarte bun; aspectul e de nota 10 deoarece capacul e din sticlă, iar aparatul e de culoare inox; plita sau mai bine spus ochiurile beneficiază de aprindere electrică; poate fi folosit cu succes la coacerea pizza și a altor mâncăruri pretențioase.
Contra: prețul e cam măricel, dar multitudinea de facilități îl recomandă.

Concluzie

EKG61102OX a apărut în 2012 și chiar dacă e mai scump decât Electrolux EKK52500OW eu zic că-și merită banii deoarece e pe gaz și astfel nu o să aveți bătăi prea mari cu factura la electricitate. Utilizarea nu e deloc complicată, mai ales că vine cu aprindere electrică care e ușor de manevrat. Dacă nu vă prea descurcați atunci eu zic să citiți manualul său de utilizare ori să apelați la producător.

5 comentarii la „Electrolux EKG61102OX”

  1. E foarte bun si eu zic sa nu va uitati la bani prea mult daca va respectati. Nu prea arata ca in poza de mai sus in sensul ca arata mult mai bine.

  2. Nu.Lateralele sunt din tabla emailata Gri.Detin acest aragaz de aprox.1 an,sunt foarte multumit de el.In afara de faptul ca arata foarte bine (Estetic) isi face si treaba bine.Singurul lucru oarecum deranjant este la aprinderea de la cuptor care dureaza un pic mai mult,restul ochiurile si grilul se aprind instantaneu.

Lasă un comentariu