Electrolux EKG61102OW, aragaz premium

Acest aragaz Electrolux EKG61102OW e unul dintre cele mai performante modele de pe piață dar nu și cel mai elegant. E dotat cu rotisor, grill și aprindere electrică. Motiv pentru care are e mai lat și are multe butoane în partea frontală-superioară. Spre deosebire de alte aragazuri, acesta are un cuptor cu email catalitic iar curățarea sa e tot catalitică (se încălzește la 220 grade pentru o curățare mai ușoară). Rotisorul e o dotare specială și spun asta deoarece nu o găsiți la orice model și cu aceasta puteți găti diverse fripturi. Deasemenea, are sertar în parte inferioară și timer/cronometru. Îl recomand pe acesta și pentru că veți primi o hotă cadou (promoție limitată). Nu cred că va trebui să apelați la o altă modalitate de finanțare (de exemplu rate), deoarece prețul e destul de ok. EKG61102OW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are alimentare cu gaz și deci aveți nevoie de o butelie cu gaz. Plita sa e una obișnuită cu patru arzătoare, iar fiecare având o altă putere de ardere. Acelea sunt de 1, 2 și 3 kW ca și la alte aragazuri. Aprinderea lor se face electric prin apăsarea butonului dedicat și deci aprinderea nu e incorporată ca la plitele incorporate. Siguranța cu termocuplu e o dotare standard deoarece împiedică scurgerile de gaz atunci când se stinge flacăra (fie accidental fie că nu mai e gaz în butelie). Cuptorul e dotat cu: grill/grătar, rotisor, timer, încălzire inferioară și curățare catalitică. Deci puteți găsti orice iar curățarea sa nu va fi o provocare.

În sertarul inferior puteți pune chiar și vase dacă doriți, iar dacă vreți să faceți o adevărată surpriză gospodinei de acasă, nu văd de ce nu optați pentru Electrolux EKG61102OW. Chiar dacă vine cu multe caracteristici tehnice, dimensiunile sale nu au fost afectate. Adică are o adâncime și o lățime de 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un sertar special pentru depozitarea ustensilelor, are un aspect plăcut, nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe sau prea multă pricepere pentru a-l folosi.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest aragaz e unul dintre puținele modele de pe piață care are și rotisor, iar această caracteristică e destul de utilă pentru cei care gătesc mult și destul de des. Deci poate fi un cadou ideal pentru persoana iubită și nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie. O alternativă la acesta ar fi un cuptor incorporabil + plită.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKG61102OW, aragaz premium”

Comentariile sunt închise.