Electrolux EKG51351OX, aragaz mixt

Electrolux EKG51351OX e un nou aragaz de tip mixt cu plită pe gaz și cuptor electric. Un lucru pe care mai mult ca sigur că-l vei aprecia e aprinderea integrată a arzătoarelor. În cazul cuptorului nu-i nevoie de așa ceva deoarece vorbim despre un cuptor alimentat de la rețeaua electrică.
O să ziceți că aceste combinații de aragazuri nu sunt cumpărate de nimeni, iar eu vă zic că greșiți deoarece aceste modele sunt foarte apreciate. Să vă și explic de ce… cuptorul e unul cu ventilator, iar arderea având loc fără ardere de gaze o să aveți parte de mâncare mai sănătoasă. Plus că mâncarea se va coace uniform în comparație cu cele care au aprindere pe gaz.

În cazul în care sunteți interesați de o ofertă de preț atunci trebuie știut că acest model e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Am pus și o poză din care să puteți vedea cum arată, mai exact e un model de culoare inox. Dacă nu vezi din poză, trebuie să menționez că are un capac din sticlă.

Aragazul
Aragazul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu faptul că are 4 arzătoare alimentate de la rețeaua de gaz, iar cuptorul e pe curent. Această combinație se numește aragaz mixt și face ca aparatul să fie deosebit de popular deoarece știm cu toții că unele lucruri le poți face doar pe plită pe gaz.
Nu o să trebuiască să mai folosiți vreodată o brichetă ori un chibrit deoarece modelul acesta beneficiază de aprindere integrată.

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand european, că te ajută să gătești eficient și sănătos.
Minusuri nu are.

De final pot să spun că acest model e unul de top prin prisma raportului dintre preț și calitate. Nu cred că o să găsești ceva mai mult de la un brand similar… până la urmă Electrolux e un brand european care se bate cu Whirlpool care e unul din SUA, iar primul e al doilea din lume, pe când primul e pe primul loc.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKG51351OX, aragaz mixt”

  1. voiam doar sa specific faptul ca la acest model cuptorul functioneaza si pe gaz si pe electric la grill,parerea mea nu stiu ca nu detin produsul dar din descrierea celor de la emag asa reiese.multam fain!

Comentariile sunt închise.