Electrolux EKG51301OX

Acest aragaz Electrolux EKG51301OX e unul dintre modele premium și se poate observa doar uitându-vă la el. Are un design unic și un finisaj pe inox. O parte din caracteristicile sale ar fi: timerul, sertarul inferior, ușa detașabilă etc. Cronometrul sau timerul vă ajută să nu ardeți o friptură, astfel că după ce s-a finalizat timpul setat, cuptorul se oprește singur. Deci e o dotare mai bună decât una dor cu semnalul sonor. Sertarul inferior nu e o dotare standard ci una specială și vă oferă posibilitatea depozitării de vase sau ustensile.  Ușa detașabilă vă ușurează munca în special când doriți să curățați cuptorul. Un astfel de aragaz numit EKG51301OX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că nu arată precum alte aragazuri, dar unele dotări de pe acesta s-ar putea să le mai fi văzut la altele.

Așa arată

Specificații tehnice

E vorba de unul cu alimentare pe gaz și deci nu e unul electric, dar eu recomand gazul deoarece e mai ieftin și oferă un randament ridicat. Plus că unele mâncăruri au un gust mai bun dacă sunt gătite rapid și la o temperatură ridicată. Bineînțeles, vine cu patru arzătoare sau zone de gătire care pot fi aprinse electric. Spre deosebire de alte aragazuri, cuptorul acestuia e unul de tip mix, adică e atât alimentat cu gaz cât și electric. E dotat chiar și cu siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz odată cu stingerea flăcării. Cuptorul vine cu grill, o capacitate de 59 litri, iluminare și diverse funcții (timer, ventilator, încălzire inferioară și încălzire superioară).

Restul dotărilor sunt: sertarul inferior și capacul din sticlă. Dimensiunile sale nu au fost afectate de numărul mare de dotări și asigurați-vă înainte de a-l instala că aveți o sursă de energie prin apropiere (o priză). Dacă vă gândiți să optați pentru incorporabile deoarece nu aveți spațiu pentru a-l pune, vă recomand un cuptor electric și o plită cu gaz dar cu suprafață vitroceramică (deoarece arată mai bine decât una obișnuită și se curăță foarte ușor). Electrolux EKG51301OX e un aragaz care-l recomand datorită raportului funcționalitate/preț foarte bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cuptor mix (electric+gaz), sertar pentru ustensile, curățare ușoară, design elegant și funcțional.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest electrocasnic Electrolux EKG51301OX se adresează celor care nu vor o bucătărie cu incorporabile deoarece nu au mobilier corespunzător, dar totuși ar dori o bucătărie modernă și elegantă.

Te-ar mai putea interesa