Electrolux EKG51154OX, aragaz cu 4 arzătoare

Pentru cei interesați de un aragaz cu aspect inox și cu aprindere integrată cei de la Electrolux au lansat Electrolux EKG51154OX. Acest aragaz e unul alimentat pe gaz, iar în cuptor e dotat cu grill și rotisor. Aceste două lucruri din cuptor te vor ajuta să poți prepara mâncărurile preferate atunci când afară nu e o vreme prea plăcută.

Un aragaz precum acesta se adresează celora care vor un aparat foarte eficient pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare. Nici nu trebuie să ai un buget prea mare pentru un astfel de aparat deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alături se poate vedea mai bine acest aparat, vezi că e unul de culoare inox, iar capacul e unul din sticlă.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de detalii pot spune că plita și cuptorul sunt alimentate pe gaz, iar în ambele cazuri vorbim despre aprindere integrată. Grillul și rotisorul te vor ajuta să prepari diferite mâncăruri care se pot prepara cu așa ceva. De exemplu, vinetele le poți face doar la grill.
Dacă e să vorbim mai mult despre cuptor atunci vedem că acesta e unul cu o capacitate de 53 litri. O capacitate care nu e deloc mică, ci medie.
Dimensiunile sale sunt unele normale și de aceea nu o să ai probleme în a-l amplasa acolo unde dorești.

Avantajele acestui model ar fi aspectul plăcut, prețul deloc mare și lățimea ok de 50 centimetri. Normal că și brandul are o oarecare influență în procesul de cumpărare deoarece vorbim despre un brand european foarte cunoscut… numărul 2 după Whirlpool.
Minusuri nu are. (Poate că era mai bine dacă avea cuptorul pe curent electric deoarece în acest fel mâncarea se făcea mai uniform, dar atunci ar fi fost un aragaz mixt.)

Concluzia mea e că acest model e unul foarte bun prin prisma prețului, dar și a funcționalității. Dacă flacăra o să fie prea mică ori prea mare atunci s-ar putea să fie nevoie să schimbați duzele deoarece din fabrică acest aparat e setat pe rețeaua de gaz care nu are o presiune la fel de mare precum butelia.

Te-ar mai putea interesa