Electrolux EKG51154OW, aragaz cu aprindere integrată

În sfârșit a scos cineva un aragaz cu aprindere integrată și aici mă refer la Electrolux cu modelul Electrolux EKG51154OW. Teoretic acest lucru presupune că nu mai trebuie apăsat un buton suplimentar atunci când aprinzi aragazul. Acest lucru fiind valabil al plită și cuptor.

Vine cu grill și rotisor, iar costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cel mai util cred că o să se dovedească grătarul deoarece cu ajutorul lui o să puteți face diferite feluri de legume.
Aspectul aparatului acesta poate fi văzut de mai jos și observi că e vorba despre un model clasic.

Aragazul
Aragazul

Acesta e un model pe gaz cu 4 arzătoare care sunt alimentate pe gaz, iar aprinderea electrică e foarte ușor de utilizat. Mulți vor fi impresionați de dotările din cuptor cum ar fi rotisorul și grillul deoarece astfel o să puteți prepara mai bine diferite mâncăruri (vinetele trebuie făcute doar pe grill, de exemplu).
Nu știu dacă o să vă pară ceva mai deosebit dar pe partea inferioară are încălzire, iar asta înseamnă că mâncarea o să se facă mai bine.
Dacă vreți mai multe informații legate de cuptor atunci trebuie știut că e unul cu o capacitate de 53 litri, deci o să puteți prepara diferite mâncăruri care au nevoie de mai mult spațiu.

Avantaje ale achiziționării aparatului acesta ar fi prețul nu prea mare, aprinderea electrică și faptul că nu trebuie să apelați la un instalator atunci când îl montați (dacă flacăra e prea mare atunci trebuie schimbate duzele, iar dacă nu vă pricepeți la asta atunci ar fi bine să apelați la cineva care se pricepe).
Ca minusuri nu am ce să menționez… la toate modelele cablul de curent e mai scurt.

Ca o scurtă concluzie pot spune că acest aparat merită deoarece are incorporate toate facilitățile de care ai avea nevoie. Plus că vine și de la un brand de încredere care e unul european și al doilea în lume după Whirlpool. Dacă nu știați, acest brand e unul localizat în Suedia.

Te-ar mai putea interesa