Electrolux EKG51153OX, aragaz pe gaz elegant

Aragazul Electrolux EKG51153OX nu e unul simplu și se poate observa din poza de jos ori din clipul de la final. Le-am postat pentru a vă face o idee mai bună despre acest model. Poate fi o alegere bună însă nu e chiar ieftină. De la exterior se poate observa că are butoane dedicate pentru aprindere electrică. Sunt două astfel de butoane deci aprinderea electrică e valabilă atât pentru plită cât și pentru cuptor. Îmi place combinația de inox cu negru, dar și de alb cu negru. Acuma depinde și de restul aparatelor din bucătărie, dar e bine să le asortați. Există unele culori care se asortează cu orice iar negru, inox sau alt sunt unele dintre ele.

O alternativă e un aragaz mixt care nu costă mai mult decât acesta, iar la care cuptorul e alimentat electric. Poate că designul ori culoarea nu corespund, dar e bine că există alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Atât plita cât și cuptorul sunt alimentate pe gaz, deci e nevoie de o butelie sau o sursă de gaz în apropiere. Pentru acea aprindere electrică e nevoie de o priză în apropiere deoarece cablul nu e lung, ori alegeți să aprindeți arzătoarele cu bricheta. Plita are un grătar clasic, 4 arzătoare și siguranță. Arzătoarele sunt cele cu care ne-am obișnuit însă puterea lor nu e aceeași la toate plitele.

Cuptorul e dotat cu grill, aprindere electrică, siguranță și funcție de încălzire inferioară. Cuptoarele electrice încălzesc diferit și oferă ceva mai multe funcții pentru diverse moduri de gătire. Depinde de ce aveți nevoie însă e bine să luați în considerare și un aragaz mixt în eventualitatea în care acest model nu mai e disponibil ori nu vă place.

Plusuri: are finisaj pe inox, randament ridicat, cuptor cu volum generos, aprindere electrică și capacul din sticlă.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EKG51153OX e o alegere bună pentru cei care vor ceva elegant dar și performant în bucătărie. Cu siguranță v-ați gândit la incorporabile, ei bine, plita se instalează ușor doar că acel cuptor nu poate fi incorporat chiar așa de ușor. Pentru incorporabile e bine să faceți comandă la un mobilier special ori alegeți un corp separat unde să le instalați. Jos e acel clip de care vă spuneam

Te-ar mai putea interesa