Electrolux EKG51152OW, aragaz 50cm

Pentru cei interesați de un aparat bun pentru pregătit diferite feluri de mâncare recomand un aragaz cu aprindere electrică cum e Electrolux EKG51152OW. Nu are arzător wok cum e în cazul plitelor incorporabile, dar o să puteți face o mulțime de feluri de mâncare pe arzătoarele din dotare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, alături am pus și o poză pentru a vă face mai bine o impresie despre cum arată și ce poate. Puteți vedea că inferior are un sertar ori un spațiu de depozitare pentru diferite accesorii. Dacă nu prea aveți dulapuri atunci puteți apela la acest sertar, dar mie mi-ar fi incomod să mă aplec de fiecare dată după fiecare lucruri… fiecare cum îi place.

Aragazul
Aragazul

Aragazul acesta e unul cu 4 arzătoare alimentate pe gaz, iar aprinderea acestora e realizată în mod electric. Nu e o aprindere integrată în fiecare buton, dar tot își va face treaba foarte bine. Cuptorul are o capacitate de 53 litri care e una normală și te va ajuta să faci mâncare mai multă.
Ca niște facilități mai deosebite trebuie spus că acest model are grill și rotisor care vor contribui la prepararea mai eficientă a diferitelor mâncăruri. De exemplu, legumele pot fi preparate doar la grill, iar această facilitate o să-ți fie foarte utilă.
Vine și cu siguranță, dar e bine să opriți alimentarea cu gaz după ce nu mai folosiți aragazul.

Plusurile modelului acesta sunt aspectul, prețul nu prea mare, că poate fi curățat ușor (vine cu o ușă demontabilă care facilitează procesul de curățare) și că vine de la un brand ok.
Nu ar fi stricat dacă fiecare buton ar fi avut aprinderea integrată în el. Nu era rău nici dacă avea un cablu de alimentare mai lung deoarece în acest fel nu ar fi fost nevoie de un prelungitor.

Concluzia mea e că aparatul merită pentru cineva care are o bucătărie normală și vrea un aparat simplu. Dacă înainte ai avut un aragaz simplu fără aprindere electrică atunci o să vă obișnuiți pe parcurs cu noua modalitate de aprindere.

Te-ar mai putea interesa