Electrolux EKG51151OW, aragaz 53 litri

Aragazul Electrolux EKG51151OW e unul cu alimentare pe gaz, dar vine și cu aprindere electrică. E un model destinat bucătăriilor nu prea mari deoarece are o lățime de 50 centimetri, iar datorită acestei lățimi deloc mari nu vei avea probleme în a amplasa o hotă deasupra lui.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». E foarte interesant cât de mult au scăzut prețurile modelelor cu aprindere integrată… cum e acesta.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Mai exact e un model alb cu capac metalic și cu un panou de comandă normal… adică cu buton de comandă dedicat pentru aprindere. Dacă o să vă uitați mai cu atenție atunci o să vedeți că acel timer (care ajută ca dvs. să nu ardeți mâncarea) are și el un buton.

Aragazul
Aragazul

Ca specificații care te-ar interesa la el ar fi că are 4 arzătoare, aprindere de tip electrică și siguranță.
Ca un accesoriu mai deosebit e sertarul inferior care vă oferă mai mult spațiu de stocare pentru diferite accesorii care le folosiți la gătit.
Cei de la Electrolux s-au gândit la curățarea aparatului și de aceea l-au dotat cu o ușă care facilitează o mai ușoară curățare.

Plusurile sunt lățimea nu prea mare, aprinderea de tip electric, costul de achiziție mic și aspectul plăcut. Brandul e și el unul care ne ajută atunci când ne interesează să cumpărăm un aparat, ia în cazul acestuia fiind vorba despre Electrolux e foarte bine.
Ca minusuri aș menționa că aprinderea nu e integrată în buton și de aceea mai trebuie apăsat un buton pentru aprindere.

De final pot spune că acest aparat e destinat în principal celora care vor o soluție pentru o bucătărie normală. Se adresează în special celora care sunt obișnuiți cu aparate vechi și simple.
Dacă vrei să nu mai arzi mâncarea atunci trebuie să-ți spun că acest model are cronometru inteligent așa încât dvs să setați procesul de gătit și să obțineți cele mai bune rezultate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKG51151OW, aragaz 53 litri”

  1. Am achizitionat acest tip de aragaz dar nu am gasit in instructiunile de utilizare explicatii despre modul de aprindere a gratarului asa cum se explica si arata si o schita despre modul de aprindere a cuptorului, totul se bazeaza pe deductii, ceace nu mi se pare de loc corect , va rog sa ma lamuriti !

Comentariile sunt închise.