≡ Meniu

Electrolux EKG51151OW, aragaz 53 litri

Aragazul Electrolux EKG51151OW e unul cu alimentare pe gaz, dar vine și cu aprindere electrică. E un model destinat bucătăriilor nu prea mari deoarece are o lățime de 50 centimetri, iar datorită acestei lățimi deloc mari nu vei avea probleme în a amplasa o hotă deasupra lui.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. E foarte interesant cât de mult au scăzut prețurile modelelor cu aprindere integrată… cum e acesta.
Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. Mai exact e un model alb cu capac metalic și cu un panou de comandă normal… adică cu buton de comandă dedicat pentru aprindere. Dacă o să vă uitați mai cu atenție atunci o să vedeți că acel timer (care ajută ca dvs. să nu ardeți mâncarea) are și el un buton.

Aragazul

Aragazul

Ca specificații care te-ar interesa la el ar fi că are 4 arzătoare, aprindere de tip electrică și siguranță.
Ca un accesoriu mai deosebit e sertarul inferior care vă oferă mai mult spațiu de stocare pentru diferite accesorii care le folosiți la gătit.
Cei de la Electrolux s-au gândit la curățarea aparatului și de aceea l-au dotat cu o ușă care facilitează o mai ușoară curățare.

Plusurile sunt lățimea nu prea mare, aprinderea de tip electric, costul de achiziție mic și aspectul plăcut. Brandul e și el unul care ne ajută atunci când ne interesează să cumpărăm un aparat, ia în cazul acestuia fiind vorba despre Electrolux e foarte bine.
Ca minusuri aș menționa că aprinderea nu e integrată în buton și de aceea mai trebuie apăsat un buton pentru aprindere.

De final pot spune că acest aparat e destinat în principal celora care vor o soluție pentru o bucătărie normală. Se adresează în special celora care sunt obișnuiți cu aparate vechi și simple.
Dacă vrei să nu mai arzi mâncarea atunci trebuie să-ți spun că acest model are cronometru inteligent așa încât dvs să setați procesul de gătit și să obțineți cele mai bune rezultate.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Bota Viorel

    Am achizitionat acest tip de aragaz dar nu am gasit in instructiunile de utilizare explicatii despre modul de aprindere a gratarului asa cum se explica si arata si o schita despre modul de aprindere a cuptorului, totul se bazeaza pe deductii, ceace nu mi se pare de loc corect , va rog sa ma lamuriti !

Lasă un comentariu