Electrolux EKG511114X

Aragazul Electrolux EKG511114X este unul foarte elegant datorită aspectului din inox dar în același timp e și eficient. Se poate observa că arată precum modelul EKG511113X. Această asemănare e evidentă și din codul său (fiind foarte apropiat) și deci acesta e puțin mai nou. Având în vedere că ambele au cam aceleași dotări, acesta ar fi alegerea ideală în special că are un preț mai mic (cu 50 lei). Cu acesta puteți găti destul de ușor în special că are butoane ergonomice pentru setarea temperaturii/timpului de gătire/coacere iar la terminarea programului se va auzi avertizarea acustică. Datorită cavității generoase a cuptorului, veți găti cantități mari de mâncare și deci nu aveți nevoie de două cuptoare. Tipurile de mâncăruri care pot fi gătite în acesta sunt destul de diversificate în special că Electrolux EKG511114X e dotat cu grill și rotisor. Ca oricare aragaz performant și acesta vine cu aprindere electrică pentru cuptor și arzătoare. Deci puteți porni ușor aragazul doar cu o singură mână. Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cum arată EKG 511113 X
Ochiurile

Specificații tehnice

Atât cuptor cât și plita sunt alimentate cu gaz, însă aprinderea acestora se poate face electric cu ajutorului butonului dedicat. Cele patru zone de gătit-arzătoare au nivele de putere diferite, în funcție de mărimea acestora (unul de 3kW, două de 2kW și unul de 1kW). Funcțiile cuptorului sunt: grill, încălzire inferioară și rotisor cu grill. Atât cavitatea cuptorului cât și ușa acestuia sunt ușor de curățat. E dotat cu orificiu pentru evacuarea aerului, siguranță (termocuplu), sertar în parte de jos dar și altele. Volumul cuptorului e undeva la 52 de litrii și deci putem spune că face parte din categoria mijlocie spre mare. Electrolux EKG511114X este însoțit și de un cablu electric de 1.5 metrii deoarece are aprindere electrică, deci aveți nevoie de un spațiu unde să aveți și o priză.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacul e realizat din sticlă (e transparent), exterior realizat din inox, preț acceptabil, ușor de folosit, butoane mari și sertar.

Minusuri: putea fi mai accesibil și spun asta deoarece nu toți și-l pot permite.

Concluzie

Dacă aveți acasă o gospodină și nu știți ce cadou să-i faceți, acest aragaz Electrolux EKG511114X e cadoul ideal în special că arată bine și e dotat cu sertar pentru ustensile. Jos am pus un clip cu acesta și se poate observa că arată precum alternativa care am menționată anterior:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKG511114X”

Comentariile sunt închise.