Electrolux EKG511113X

Aragazul Electrolux EKG511113X e unul din segmentul premium şi spun asta deoarece e realizat din inox şi un capac de sticlă. Caracteristicile speciale ale acestui aragaz ar fi: funcție de autocurățare, sertar pentru ustensile, aprindere electrică, încălzire uniformă a cuptorului și posibilitate de setare a parametrilor pentru a obține rezultate mai bune. Deci aveți toate motivele să-l alegeți pe acesta în caz că nu știți pentru care să optați și puteți impresiona ușor musafirii. Dacă nu știți prea multe despre acest producător, acesta a intrat pe piața din România de mulți ani și oferă doar produse calitative. Probabil, cel mai bun exemplu îl constituie acest aragaz care are doar caracterisitici de tip premium. EKG511113X nu are un preț chiar modi, dar din punctul meu de vedere, acceptabil. Mai precis, dacă vă place acest aragaz atunci trebuie să știți că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cum arată EKG 511113 X
Ochiurile

Specificații tehnice

Plita are patru zone de gătit sau arzătoare care bineînțeles au capacități de gătire diferite: două de 2 kW, una de 1 kW și una de 3 kW. Acestea vin în mărimi corespunzătoare pentru sarcini diferite. Cuptorul are cavitatea realizată din email care e un material foarte bun în special când e vorba de curățat. Acest EKG511113X are diverse funcții: încălzire în partea de jos, ventilator cu încălzire inferioară, ventilator cu grill, grill și iluminare. Vine și cu orificiu pentru evacuarea aerului, siguranță (termocuplu), rotisor și grill. Din poza de sus se poate observa că exteriorul e realizat din inox, material care-i dă un plus de eleganță.

Având în vedere că are aprindere electrică, e dotat cu butoane în partea frontală atât pentru cuptor cât și plită și un cablu electric de 1 metru și jumătate. Având în vedere capacitate cuptorului și dotările, veți putea găti cam orice tip de mâncare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Electrolux EKG511113X nu ocupă mult spaţiu, are un design elegant, are timer, grill, rotisor, arată foarte bine (inox, capac de sticlă), sertar pentru ustensile, ușor de folosit, design ergonomic,  cuptorul are o capacitate de 59 de litrii, aprindere electrică etc.

Minusuri: putea fi mai accesibil dar având în vedere că nu prea sunt modele așa de dotate la un așa preț, e discutabil.

Concluzie

Acest aragaz Electrolux EKG511113X e unul foarte reușit și se adresează celor ce vor un model foarte dotat și elegant, deci celor care au un buget foarte generos. Acesta poate fi și un cadou ideal pentru soție.

Te-ar mai putea interesa