Electrolux EKG511111X

Dacă vrei ceva bun şi pe culoarea inox atunci aragazul Electrolux EKG511111X cu 4 arzătoare pe gaz, cuptor cu volum de 51 l, grill şi alarmă ar fi un mode nou care poate că te-ar tenta să-l achiziţionezi. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care cred că e bun şi ca orice alt model premium (cum ar fi EKK511510W) şi acesta are aprindere electrică. Cred că vă va fi uşor să-l folosiţi deoarece sistemul de aprindere e unul simplist, dar pentru mai multe detalii e bine să consultaţi manualul cu instrucţiunile de utilizare şi eventual clipul de la final.

Poze

Arzătoarele
Cuptorul

Specificaţii tehnice

Acest EKG511111X e un aragaz pe gaz cu patru arzătoare sau ochiuri şi în cuptor e un grill cu care o să puteţi prepara la dumneavoastră acasă un grătar sau mai mult. Evidet că există şi cuptoare cu microunde cu funcţie de grătar dar multă lume e de părere că grătarul e mai gustos la aragaz (însă tot mai bun e cel pe fum). Sunt modele care vin şi cu rotisor însă EKG511111X nu are aşa ceva, dar în schimb are aprindere electrică (despre care spuneam la început), timer şi capac de sticlă care arată foarte bine.

Păreri pro şi contra

Pro: aprinderea de tip electric face aragazul de nota 10, dimensiunile sunt normale, iar capacul de sticlă face ca aragazul să arate şi mai bine, însă nu e la fel de rezistent ca unul din pleu. (Aprinderea electrică nu e doar la ochiurile aragazului, ci şi la cuptor.) Un alt plus ar fi alarma care poate fi setată ca la o anumit perioadă  să vă anunţe că prăjitura e gata, iar faptul că primiţi şi o tigaie Tefal în valoare ce 60 lei drept cadou pot spune că e ceva interesant, însă această promoţie s-ar putea să nu mai fie valabilă la momentul când citiţi acest articol.. Contra: nimic împotriva acestui electrocasnic mare deoarece arată foarte bine şi se comportă foarte bine.

Concluzie

Electrolux EKG511111X e un aragaz premium, în opinia mea, şi îi stă foarte bine pe culoarea argintie-inox. Alături e un clip de prezentare a modelului din această mică recenzie şi sper să vă faceţi o părere despre cum arată şi despre ce poate chiar dacă clipul e în maghiară.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKG511111X”

  1. Am achiziționat un aragaz electrolux de inox, subliniez,, de inox”acun doi ani. Am scos aragazul ieri dintre corpurile de mobilă și surpriză, lateralele sunt ruginite,coscovite. Mă întreb, ce a m cumpărat, o tabla ruginita data cu un grund argintiu sau un aragaz de inox. Eu plătit un aragaz de Inox. Dezamăgită total. Nu recomand.

Comentariile sunt închise.