Electrolux EKG51104OW

Aragazul Electrolux EKG51104OW e un aragaz foarte bun, realizat din materiale de calitate, sertar inferior, rotisor și vine cu aprindere electrică. Sertarul inferior e o dotare premium care face ca aragazul să fie mai scump decât unul cu aceleași dotări. Puteți depozita ustensile dar și tacâmuri, astfel veți avea totul la îndemână. Curățarea cuptorului nu va mai fi o problemă deoarece ușa sa e una demontabilă, pentru a ușura accesul la cuptor. Cât despre preț mi se pare un pic cam piperat deoarece există alternative mai ieftine iar mulți dintre voi probabil că nici nu o să folosiți rotisorul. EKG51104OW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Volumul de 53 de litri va fi de folos atunci când gătiți mai mult. E normal ca un astfel de aragaz să vină cu un plus de volum, că doar are grill și rotisor. Alimentarea sa e cu gaz și e un tip de încălzire eficient deoarece randamentul e crescut față de un aragaz electric. Electrolux EKG51104OW vine cu patru zone de ardere și două dintre ele sunt de 2kW, unul de 1 kW iar altul de 3 kW. Ca și dotări standard are grilaj, capac metalic, siguranță și sertar inferior. Siguranța e utilă deoarece oprește scurgerile de gaz în caz că se stinge flacăra. Sertarul inferior e o altă dotare care mărește funcționalitate aragazului.

Spre deosebire de modelele premium, capacul acestuia nu e unul din sticlă ci metalic, iar finisajul nu e unul pe culoarea inox ci alb cu negru. Însă, aceste aspecte nu deranjează cu nimic. Alte caracteristici ale sale care nu le-am precizat ar fi: funcția de încălzire inferioară și aprinderea electrică. Acest tip de aprindere nu e integrat ca la plite dar e la fel de util.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are toate dotările necesare, are un aspect elegant, e ușor de curățat datorită ușii detașabile și e realizat din materiale foarte bune.

Minusuri: la un așa preț, va trebui să apelați probabil la rate.

Concluzie

Acest Electrolux EKG51104OW e un electronasnic de dimensiuni medii care e cea mai bună alternativă la un pachet promo – cuptor + plită. Spun asta deoarece economisiți timp și nu vă veți stresa cu instalarea (aparatele incorporabile nu se instalează chiar ușor). Dacă nu vreți toate aceste dotări, puteți alege un aragaz chiar de la un alt producător (Zanussi, Arctic etc.), însă nu toate stau așa de bine la capitolul funcționalitate.

Te-ar mai putea interesa