Electrolux EKG51103OX

Dacă te gândești să achiziționezi un aragaz atunci ar trebui să alegi brandul Electrolux deoarece e unul foarte cunoscut și apreciat. Recomandarea mea ar fi un model de aragaz Electrolux EKG51103OX care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie recunoscut că acest preț nu e deloc mare având în vedere că are o plită pe gaz care se poate aprinde în mod electric.

Poze

Electrolux EKG 51103 OX e un model al anului 2012 care are culoarea albă-inox (nu alb cum e EKG51101OW) și butoane de culoare neagră. Capacul îi oferă un plus pe partea de estetică deoarece e din sticlă și e mai aspectuos față de unul din metal/tablă, însă nu și la fel de rezistent. Materialul e unul rezistent, dar nu e vorba despre inox, ci doar culoarea e inox.

Așa arată

Specificaţii tehnice

EKG51103OX e un model care are aspect clasic și funcționalitatea e tot clasică. Poate că deoarece e de culoare gri ar putea fi considerat ca fiind un model normal înspre premium. Cele patru arzătoare pot fi aprinse în mod electric, iar în cuptor/dubă găsiți grill care poate fi folosit la copt de vinete sau ce mai vreți să preparați. Lățimea aparatului e de 50 centimetri și în acest fel o hotă o să încapă foarte bine deasupra.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi întreținut foarte ușor deoarece ușa sa e detașabilă atunci când vreți să curățați cuptorul aragazului; vine cu un cronometru care vă va ajuta să nu vă ardeți mâncarea; prețul e unul accesibil deoarece nu trece cu mult de 1000 de lei; capacul e unul din sticlă, iar culoarea pe asamblu a aragazului e inox, butoanele fiind negre.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un aragaz bun atunci cred că acest EKG51103OX ar fi ok deoarece arată bine și spre deosebire de alte modele mai ieftine vine cu aprindere de tip electrică la plită. Există și modele mai ieftine cum e Zanussi ZCG660GW, însă nu sunt chiar așa de bune ca acesta deoarece acest model e unul deluxe care te va ajuta să prepari o mâncare mai bună.

Te-ar mai putea interesa