Electrolux EKG51102OW, aragaz cu grill și rotisor

Nu pot decât să recomand acest Electrolux EKG51102OW deoarece vine de la al doilea producător la nivel mondial de electrocasnice. E un model pe gaz, iar cele patru arzătoare sunt aprinse electric foarte ușor (mai multe detalii legate de aprindere găsiți în manual). În cuptor întâlnim rotisor și grill, acestea două fiind facilități care nu le găsești la oricare aragaz de pe piață.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », care nu e deloc mare în condițiile în care vine cu aprinderea electrică. Mulți nu aleg aragazuri cu o astfel de facilitate, însă eu zic că e destul de importantă la un aparat de acest fel.

Aragazul
Aragazul

Pe partea de specificații nu se poate spune că excelează în vreun fel deoarece e un aragaz normal. Vine cu siguranță așa încât să fiți mai siguri atunci când utilizați aparatul, însă eu vă recomand să nu vă bazați prea mult pe aceasta și să aveți grijă atunci când utilizați aparatul… să nu lăsați gazul pornit.

Lucrurile care o să le apreciezi sunt prețul nu prea mare, aspectul plăcut, are cronometru (așa încât să nu ardeți mâncarea), are rotisor (pentru prepararea mâncărurilor mai speciale atunci când afară nu e o vreme prea plăcută ori când stați la bloc), iar garanția poate fi prelungită. Având încălzire inferioară o să aveți parte de mâncare bine făcută.
Aprinderea în mod electric e o facilitate utilă însă dacă nu conectați aragazul la o priză de curent atunci aceasta nu o să funcționeze… deci trebuie să aveți o priză în apropiere. Acesta ar fi singurul minus.

Pentru cei interesați de un aragaz simplu și ușor de folosit le recomand acest model. Înainte de a-l utiliza trebuie să vă asigurați că aveți o priză prin apropiere sau un prelungitor. De asemenea poate fi conectat la butelie, însă atunci poate că va fi nevoie să ajustați duzele deoarece din fabrică s-ar putea să vină cu o flacără mai mare, lucru care nu-i necesar atunci când conectați butelia.
Din clipul alăturat puteți vedea mai bine cum arată acest electrocasnic.

Lasă un comentariu