Electrolux EKG51101OW

Fără discuție Electrolux e un brand foarte cunoscut și apreciat când vine vorba despre aragazuri. Un model foarte bun e acest aragaz Electrolux EKG51101OW care vine ca o alternativă (mai ieftină) la EKG511111X. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e de sub 1000 lei și vine dotat cu facilități cum ar fi aprindere electrică (la arzătoare), grill și capac rezistent deoarece e metalic. Nu e un model premium, dar are dotări care mulți le-ar considera ca fiind premium și acestea ar fi cele menționate anterior.

Poze

EKG 51101 OW e un model al anului 2012 care vine pe alb și în cuptor e dotat cu grill care vă va ajuta să preparați diferite mâncăruri care nu se pot prepara afară atunci când plouă. Vine cu patru arzătoare și din păcate nu vine cu suport pentru vase de tip wok, adică acele vase asiatice cu bază rotundă.

Aragazul

Specificaţii tehnice

Electrolux EKG 51101 OW vine cu patru arzătoare și acest lucru e unul normal. Aceste arzătoare sunt aprinse electric și asta vă ajută destul de mult la gătit deoarece în acest fel nu pierdeți prea mult timp cu bricheta ori chibritul. Lățimea nu e prea mare și din această cauză o hotă cum e Arctic AH51 va sta numai bine deasupra.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult, iar dacă vi se pare că prețul e mare atunci cred că ar trebui să vă îndreptați atenția spre un cuptor cu microunde cum ar fi Electrolux EMS20400K; fiabilitatea este bună și acest lucru datorită faptului că are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la maxim patru ani, dar contra cost.
Contra: era interesant dacă venea cu arzător pentru wok cum vine plita Hotpoint TD641SICEIX.

Concluzie

Dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci cred că acest aragaz ar fi ok. Nu e deloc scump și arată foarte bine având o culoare albă care o nuanță clasică pentru astfel de electrocasnice. Pentru a vă face mai bine o impresie despre cum arată vă recomand preview-ul de alături la acest aparat… și se poate vedea că arată mai bine decât în pozele oficiale. Despre utilizarea sa trebuie spus că nu e deloc complicată, dar recomadarea mea ar fi să nu-i lăsați pe cei mici să umble la el deoarece până la urmă e pe gaz.

Lasă un comentariu