Electrolux EKC64900OW, aragaz electric cu plită vitroceramică

Un aragaz complet electric cu plită neagră este Electrolux EKC64900OW care impresionează la multe capitole. Mai întâi de toate trebuie să observăm că e vorba de un brand cu experiență în domeniu care e cunoscut la nivel internațional. Gama de aragazuri e destul de largă și voi puteți alege cu încredere un model care vă place mai mult sau care se potrivește pentru bugetul alocat. Varianta de jos e una modernă astfel că alimentarea cu gaz a fost eliminată. Acum aparatul se alimentează strict electric și cuptorul oferă rezultate excelente.

Designul minimalist e tipic aparatelor complet electrice, însă panoul de control e unul mecanic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele vitroceramice au un design minimalist și se vede din poza de prezentare că nu prezintă capac și nici nu ar fi avut sens. E o suprafață negru lucioasă care se asortează cu partea neagră a ușii cuptorului. Arzătoarele sunt de dimensiuni mici și normale iar puterea e în funcție de diametru. Arzătoarele normale sunt de 1.7 kW, deci nu sunt foarte puternice. Sunt acceptabile pentru a găti supă și fripturile le puteți găti la cuptor, mâncarea fiind mai sănătoasă.

Cuptorul de 54 litri poate fi iluminat prin alegerea opțiunii oferite de panoul de control care e în mare parte mecanic. Acesta are și eficiență energetică A ca multe alte modele noi, deci consumul de energie e conform.

Păreri pro și contra

Puteți încerca orice rețetă, cuptorul e dotat cu ventilator modern numit Hot Air care încălzește uniform incinta. Astfel, rezultatele vor fi foarte bune dar depinde și de temperatura aleasă sau de nivelul tăvii. La unele rețete vi se precizează setările sau poate că știți cum să reglați aparatul. Curățarea cuptorului se poate face cu ajutorul funcției de autocurățare catalitică, care e și foarte populară pentru acest segment, însă mai sunt și alte funcții similare.

Modelul de sus se numește Electrolux EKC64900OW și are un timer foarte util care e destul de vizibil pentru că e unul digital. Varianta de sus e o soluție clasică, însă poate că vă convin mai mult două parate incorporabile (cuptor și plită).

Te-ar mai putea interesa