Electrolux EKC616360OX, aragaz cu plită vitroceramică

Aragazul Electrolux EKC616360OX e un model electric și se vede din poza de jos că are o plită vitroceramică care e mult mai bună decât cea standard, dar tot e inferioară celei cu inducție. E vorba de un cuptor multifuncțional de aceea panoul de control are atâtea butoane, iar butoanele pentru aprinderea electrică nu au sens cât timp e un model electric. Chiar și variantele mixte au cuptor electric deoarece plita pe gaz are un randament ridicat. Pot spune că face parte din segmentul premium și nu are nevoie de capac ca la alte variante.

Sunt modele premium chiar mai performante decât acest model, adică au plită cu inducție și tehnologii mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt destul de puternice și plita poate fi curățată doar după ce se răcește (la inducție, plita e rece tot timpul). Cuptorul e unul multifuncțional, adică are multe dotări și funcții utile. Ventilatorul e foarte important deoarece ajută procesul de coacere – căldura e distribuită uniform. Sertarul inferior poate fi folosit pentru depozitarea diverselor vase sau ustensile folosite la cuptor.

Culoarea e foarte importantă și veți observa că majoritatea modelelor premium sunt pe inox, dar voi alegeți astfel încât să se asorteze cu restul aparatelor din bucătărie și nu trebuie să fie neapărat de la același brand.

Păreri pro și contra

Un aparat modern e unul de dimensiuni generoase, că doar are un număr mare de dotări. Cuptorul e cel mai important la acest aparat deoarece e cel mai folosit, pentru că mâncarea făcută la cuptor e mai sănătoasă decât cea friptă în ulei. Ușa cuptorului se curăță rapid pentru că poate fi dezmembrată. Poate că plita nu va fi suficient de puternică pentru cei care au avut o plită pe gaz, de aceea puteți lua în calcul și un aragaz cu plită mai performantă – inducție.

Electrolux EKC616360OX nu poate fi un aparat electrocasnic accesibil cu un astfel de design, cu așa de multe dotări și brandul e unul popular. Acest producător e destul de cunoscut pentru aparatele fiabile oferite și chiar sunt multe păreri pozitive.

Te-ar mai putea interesa