Electrolux EKC54952OK, aragaz cu timer electronic

Aragazul Electrolux EKC54952OK e exact ce aveți nevoie deoarece e complet electric și cuptor e unul multifuncțional (are mai mult de 4 funcții). Poate că pe panoul de control nu se văd prea multe, însă pictogramele funcțiilor sunt pe marginea butonului din dreapta (cel de lângă timerul digital). Un timer electronic arată mult mai bine și e mai ușor de văzut timpul rămas de la distanță, plus că e ușor de setat. Alături de acest aragaz aș alege o hotă decorativă, iar dacă nu se poate din cauza evacuării, atunci optați pentru una incorporabilă (mascați mai ușor burlanul).

Arată ca un aparat premium și chiar e vorba de unul, iar voi îl puteți avea la un preț destul de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele electrice au un aspect simplu și plăcut, dar ele afectează destul de mult prețul aragazului. Țin să menționez că prețul acestor aparate dar și a celor incorporabile a mai scăzut în ultimul an, deoarece concurența e tot mai mare.

Cuptorul are dotările următoare: timer, grill, ventilator, iluminare, gătire cu aburi, încălzire superioară, încălzire inferioară. Modurile de încălzire sunt diverse combinații ale acestor dotări și sunt destul de multe, iar voi le vedeți pe marginea butonului de care vă ziceam anterior.

Păreri pro și contra

Cuptorul său oferă cele mai bune rezultate și nu are importanță capacitatea sa, ci mai degrabă dotările. În general, cuptoarele care au ventilator au și ceva mai multe funcții de încălzire, pentru că distribuirea aerului se face ceva mai bine cu acesta. Îmi place designul aragazurilor electrice, în special dacă sunt pe o culoare închisă deoarece se asortează mai bine cu plita și zonele de gătit iasă mai bine în evidență.

Electrolux EKC54952OK chiar m-a impresionat pentru că nu orice brand oferă atât de multe la un preț atât de avantajos. Totuși, plita oferă un randament foarte mare ca și la cele pe gaz, pentru că folosește o tehnologie de încălzire cu inducție (doar vasele se încălzesc). Suprafața ei e lucioasă și în același timp rezistentă la zgârieturi pentru că e sticlă vitroceramică.

Te-ar mai putea interesa