Electrolux EKC54950OW, aragaz complet electric cu plită vitroceramică

Aragazul Electrolux EKC54950OW se adresează celor care vor un aparat doar cu alimentare electrică deoarece nu doresc să folosească o butelie cu gaz și nici nu au alimentare la gaz. E mult mai comod cu aparate complet electrice, deoarece trebuie să le bagi numai în priză și nu trebuie să fie trifazică pentru că noile modele consumă mai puțină energie. Acesta are un design pe alb atractiv care dă bine în contrast cu negrul de la ușa cuptorului. Nici nu merită să alegeți o plită electrică clasică pentru că la cel de jos suprafața e mult mai elegantă și ușor de curățat.

Din pozele de prezentare se observă ușor că nu e vorba de un model foarte lat, ci are o lățime de 50 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea de încălzire a plitei e destul de mare pentru că are două arzătoare mari și două normale. Nu e nici o problemă că nu are nici un arzător mic pentru că puteți încălzi sau găti cu orice vas pe aceasta. La plitele cu inducție sunteți obligație să folosiți vase feromagnetice și să evitați ustensilele feromagnetice.

Sertarul pentru vase e vizibil din poza de jos și în el puteți depozita diverse accesorii, dacă nu aveți loc pe blat sau în dulap.

Păreri pro și contra

Funcția PlusSteam e perfectă pentru cei care vor să coacă produse de panificație cu crustă crocantă. Oricum, preparatele sunt gătite uniform în cuptor pentru că e echipat cu ventilator și depinde ce funcție de încălzire alegeți. Cu alte cuvinte, are un sistem de convecție interesante care distribuie aerul cald în toate zonele cuptorului. Timerul va deveni o dotare standard în următoarea perioadă deoarece prețul cuptoarelor incorporabile multifuncționale a scăzut, iar aragazurile trebuie să fie și ele concurente.

Electrolux EKC54950OW îl consider o bună alternativă la un pachet de incorporabile deoarece nu e nevoie de un mobilier special, nu ocupă mult spațiu și are un preț atractiv. Mai e necesară doar o hotă pentru acesta și capacitatea de absorbție se alege în funcție de cameră și cât de mult veți găti.

Te-ar mai putea interesa