Electrolux EKC54552OX, aragaz electric

Un aragaz electric precum Electrolux EKC54552OX e alegerea corectă pentru cei care vor mai mult confort, eleganță și tehnologie în bucătărie. Arată destul de bine și se poate observa din poza de jos. Totuși, există aragazuri de la acest brand care arată la fel și deci puteți confunda acest model cu oricare altul. Parcă aragazurile cu gaz nu mai sunt așa de populare, cele electrice sunt prima alegere pentru mulți utilizatori. Dacă nu credeți că vă veți descurca, ei bine, orice aparat electrocasnic are manual de instrucțiuni.

Dacă vreți un model ceva mai interesant și vreți să renunțați la alimentarea pe gaz, un model electric cum e acesta ar fi perfect. Îl recomand și pentru că e la promoție (discount-ul e unul pe măsură). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Plita sa e cu 4 arzătoare și fiecare are o putere diferită însă tot nu sunt la fel de performante ca și cele pe gaz. Arzătoarele sunt de diferite dimensiuni și dimensiunea poate sugera puterea sa (cu cât e mai mare cu atât e mai puternic). Ca și dotări are: grill, alimentare electrică, cuptor de 60 litri, curățare catalitică, încălzire inferioară și încălzire superioară.

Pe partea de design are finisaj pe inox cu negru (la ușă), nu e prezent un capac ca la unele dar și așa ar fi afectat designul său. Dimensiunile sale sunt cele obișnuite iar lățimea sa e 50, deci și plita e destul de îngustă (dacă aș compara-o cu una incorporabilă).

Plusuri: are funcții destul de multe, cuptor spațios, design plăcut, ușor de curățat și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EKC54552OX e o alegere corectă pentru cei care vor un aparat elegant dar există și cele cu alimentare mixtă (plită pe gaz). Îmi plac mult și cele cu alimentare mixtă deoarece plita oferă un randament mai bun deoarece arzătoarele sunt puternice. Nu veți găsi aragazuri cu plită electrică și cuptor pe gaz, dar nici nu v-aș recomanda această variantă. Cuptoarele electrice sunt destul de eficiente și gătesc uniform (deci mâncarea va fi mai gustoasă și nu necesită un timp de gătire prea lung).

Te-ar mai putea interesa