Electrolux EKC54552OK, aragaz electric negru

Aragazul Electrolux EKC54552OK poate fi următoarea voastră alegere dacă vreți să renunțați la alimentare pe gaz (adică să nu mai aveți o butelie în bucătărie). E ceva mai scump decât restul deoarece aduce ceva mai multe tehnologii și dotările sunt superioare. Combinația de negru cu gri mi se pare destul de bună, dar predomină negrul, iar unele caracteristici speciale sunt chiar vizibile.

Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori. Dacă vreți dotări precum cele de la cuptoarele incorporabile, atunci ar fi bine să alegeți un astfel de cuptor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Alimentarea electrică nu afectează în nici un fel performanțele aparatului, însă plita electrică nu poate fi comparată cu cea pe gaz sau invers. Arzătoarele sunt diferite față de cele ale altor plită și mă refer la cele dublu circulare sau cu suprafață variabilă. Deci puteți pune cam orice vas pe plită fără nici o problemă.

Are grill, ventilator, cuptor de 60 litri, curățare catalitică, încălzire inferioară, încălzire superioară și altele. Acele funcții de încălzire nu le veți găsi la un cuptor pe gaz (mă refer la ambele). Pe partea de design are butoane clasice, timerul e electronic, ușa e fumurie și pe negru. Cât despre dimensiunile, ei bine, sunt același ca la oricare alt model – 50 cm lățime și 60 cm adâncime. Dacă aveți nevoie de un cuptor mai mare pentru aragaz atunci și dimensiunile sunt ceva mai mari (în special lățimea aragazului).

Plusuri: coacere uniformă, afișaj LED, nu ocupă mai mult spațiu decât un aragaz obișnuit, arată bine și e fiabil.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Electrolux EKC54552OK e un aparat electrocasnic de culoare neagră, iar designul e unul destul de plăcut. Jos am pus un clip cu prezentarea acestui aragaz iar dacă nu vă place că e prea scump, vă recomand un aragaz mixt (adică cu plită pe gaz). Dacă nu vă interesează cum arată ori tipul de alimentare, un aragaz mixt poate oferi un randament mai bun în special la plită. Plita e bine să fie pe gaz deoarece mâncarea gătită pe acesta are un gust mai bun.

Te-ar mai putea interesa