Electrolux EKC54550OW, aragaz electric pe alb

Aragazul electric Electrolux EKC54550OW e unul dintre multele modele de pe piață care oferă o alimentare ceva mai comodă. Sunt tot mai multe astfel de aragazuri și parcă cele clasice c gaz se tot demodează. Totuși, e bine să vă uitați la specificațiile fiecărui model deoarece, în general, prețurile sunt justificate. Dacă vă doriți un aragaz performant, trebuie să luați unul ceva mai scump dar să nu excludem varianta cu incorporabile. Poate că pentru un aragaz nu aveți suficient spațiu, însă pentru o plită sau un cuptor se poate face (le integrați în mobilier). Puteți găti cam orice în cuptor, iar datorită ventilatorului și sistemul de încălzire electric, mâncarea e gătită uniform.

Poate că e cam scump pentru un aragaz, de aceea puteți alege varianta mai ieftină cu gaz dar nu e la fel de comodă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Plita sa are 4 arzătoare chiar dacă nu se văd și sunt destul de bune însă nu la fel de puternice ca și cele ale plitelor pe gaz. Poate că nici nu gătiți mult pe plită, poate preferați mai mult cuptorul. Ei bine, la cuptor puteți găti mâncăruri mai gustoase, pe când pe plită puteți frige, încălzi sau chiar și găti supe etc.

Se poate observa din specificații că arzătoarele nu sunt foarte performante. Pe partea de dotări are: grill, încălzire inferioară/superioară, timer și altele. Plita nu vine cu capac după cum ați observat dar parcă nici nu prea se potrivește la un astfel de aragaz. Dimensiunile sale sunt cele cunoscute și deci poate înlocui orice aragaz mai vechi. dacă aveți unul pe gaz care are un cuptor „depășit” (nu gătește uniform), e cazul pentru o schimbare.

Plusuri: cuptor eficient, design elegant, cuptor spațios, funcții interesante care nu le găsiți pe aragazurile clasice, timer electronic etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EKC54550OW e destul de reușit dar nu pot spune că e cel mai performant aragaz de pe piață. Un posibil dezavantaj oferit de plitele electrice, e acela că nu vin cu capac. Dar puteți pune gresie sau faianță pe perete unde doriți să puneți aragazul.

Lasă un comentariu