Electrolux EKC52950OX, aragaz electric cu plită vitroceramică inducție

Aragazul electric Electrolux EKC52950OX e unul dintre cele mai recente apariții și se poate vedea că arată foarte bine, nici nu mai trebuie să luați în calcul niște incorporabile. Poate că vreți să înlocuiți actualele aparate electrocasnice, motiv pentru care nu ați putea opta pentru ceva mai diferit, ci doar mai performant. Acesta nu e foarte lat motiv pentru care nu necesită mai mult spațiu, iar o variantă complet electrică chiar vă scutește de multe. Poate că nici nu frigeți mult pe plită, dar trebuie să știți că are un randament foarte bun.

Din poza de jos se pot vedea anumite dotări specifice seriei, dar și ce fel de materiale au fost folosite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede doar după cum arată că e o plită vitroceramică cu inducție și nu văd de ce nu ați alege pe acesta. Sunt multe aragazuri mai scumpe, dar care nu prea-și merită banii. Depinde și ce preferințe aveți, poate că vreți să fie toate aparatele de la același brand, dar nu cred că are mare importanță. Sunt destui de mulți producători de electrocasnice cu experiență îndelungată în acest segment.

Funcțiile sale sunt ceva mai bine explicate în manualul său, motiv pentru care l-ați putea studia înainte să folosiți cuptorul. Bineînțeles, trebuie pornit cuptorul pentru o anumită perioadă pentru că miroase „a nou”.

Păreri pro și contra

Panoul de control e ceva mai bine dotat pentru că discutăm de un aparat complet electric cu un cuptor interesant. Acesta e dotat cu funcție de gătit cu aburi, ghidaje telescopice care ușurează scoatere tăvilor, ventilator HotAir (convecție), iluminare, grill, timer. Deci sunt destul de multe motiv pentru a-l alege și chiar nu costă mult pentru ce oferă.

Electrolux EKC52950OX e un aparat care chiar impresionează la partea de dotări și e loc de mai bine, motiv pentru care următoarele generații poate oferă ceva în plus. Îmi plac noile aragazuri care au butoane retractabile, astfel copiii nu vor umbla la ele. Timerul nu e electronic și e unul mecanic, astfel trebuie supravegheat puțin mai diferit.

Te-ar mai putea interesa