Electrolux EKC513517K

Un astfel de aragaz Electrolux EKC513517K este recomandarea mea de la acest producător deoarece vine cu arzătoare de tip vitroceramice, un cuptor de 60 de litri și sertar pentru ustensile. Acesta nu necesită de alimentare cu gaz deoarece e unul electric și de aceea are și astfel de arzătoare. Există și variante pe argintiu dar pe negru cred că-i stă mai bine în special cu mânerul argintiu. Dacă ar fi fost argintiu probabil c era și mai scump deoarece exteriorul era din inox. Dacă nu doriți un model așa de scump ci unul cu alimentare pe gaz cu rotisor și grill, recomandarea mea e un EKG511114X. Însă, dacă vreți să faceți o adevărată investiție sau un cadou pentru iubită, acesta e aragazul pe care-l căutați. Cu acesta puteți spune adio murdăriei, deoarece e foarte ușor de curățat atât la interior cât și la exterior (plita). Se potrivește perfect într-o bucătărie nouă și îi va da un plus de eleganță. Dacă doriți să optați pentru acest aragaz, trebuie să știți că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
De sus

Specificații tehnice

Având în vedere că Electrolux EKC513517K e un model electric, bineînțeles că nu are nevoie de nici un fel de aprindere specială. Are patru arzătoare și fiecare are o anumită putere: 1700 W, 1200W (sunt două) și 2000W. Pentru a găti mai comod, are timer, sertar pentru cele mai uzuale ustensile, iluminare cuptor dar nu dispune de grill și rotisor. Cuptorul are o capacitate de 60 de litrii deci face parte din segmentul superior. Acesta vine cu multiple funcții: încălzire inferioară, ventilator, ventilator cu inel, ventilator cu inel și încălzire inferioară, ventilator cu încălzire superioară și inferioară, lumină. Deci cuptorul are mai multe tipuri de încălziri care nu le veți găsi și la alte modele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Electrolux EKC513517K nu necesită o sursă de alimentare specială doar una de 230 V, sertar, arată foarte bine, plită ușor de curățat, multe funții, butoane mari și vine de la un producător foarte bun.

Minusuri: putea fi mai accesibil și din păcate sunt puține alternative și deci nu prea aveți din ce alege dacă doriți un astfel de model.

Concluzie

Acest Electrolux EKC513517K e probabil unul dintre cele mai performante aragazuri de pe piață (electrice) însă nu e unul perfect deoarece îi lipsesc dotări precum grillul și rotisorul. Jos am pus un clip cu acesta ca să vă faceți o idee despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EKC513517K”

  1. Nu prea inteleg ce spun acei unguri, dar cu siguranta aragazul am sa-l cumpar deoarece chair l-am vazut expus la magazinul de pe colt si vad ca pe internet are un pret mai bun decat la magazinele traditionale. Aspectul exterior e foarte profi si chiar daca in prima instanta eram oarecum retinut cand vine vorba de Electrolux acum am sa-l iau fara rezerve.
    Nu stiu daca marierea garantiei e necesara deoarece la un aragaz nu are ce sa se strice dar banuiesc ca nu strica sa il asigur suplimentar pe o suma asa de mica.

Comentariile sunt închise.