Electrolux EJF4442AOX

Frigiderul Electrolux EJF4442AOX de 423 litri cu clasa A+ și No Frost e unul dintre cele mai bune de pe piață deoarece poate fi comparat din unele puncte de vedere cu o combină. Mai are și alte caracteristici speciale cu am fi dozatorul pentru gheață sau compartimentul Natura Fresh. După cum îi și spune, menține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Faptul că vine cu No Frost, veți beneficia de un sistem de răcire automat chiar și pentru congelator. Chiar dacă congelatorul are un volum mic, capacitate de congelare e foarte bună – până la 5 kilograme. Acest frigider numit EJF4442AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Volumul său e de 423 litri și e volumul său net (cel real și care ne interesează). Astfel că, frigiderul are 302 litri iar congelatorul are 99 litri. Deci e foarte spațios și chiar dacă congelatorul pare mic, e suficient de mare. Spun asta pentru că ocupă mai mult spațiu având o lățime și o adâncime de 70 cm respectiv 71 cm. Consumul de energie anual e undeva la 394 kWh care mi se pare că e numai bun pentru dimensiunile sale. Dozatorul de gheață poate fi util pentru cei ce preferă băuturile reci iar lipsa dozatorului de apă nu e un minus deoarece puteți pune pe ușă sticlele cu băutură.

Frigiderul vine cu 3 rafturi din sticlă și cu ceva mai multe suporturi pe ușă – 4 suporturi. Congelatorul are un singur compartiment dar spațios și eficient – poate congela 5 kg de alimente în 24 de ore. Cât despre design, e vorba de un frigider pe culoarea gri și finisaj inox antiamprentă. Trebuie menționat că ușile sunt reversibile, de aceea deschiderea lor se poate face și spre stânga. Termostatul său e unul reglabil iar iluminarea interioară e suficient de bună. Electrolux EJF4442AOX vine cu funcții ca: super-congelare și super-răcire. Putea fi mai silențios dar cât timp îl țineți în bucătărie, nu va fi nici un deranj.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place mult designul (există o alternativă și pe alb), are un volum mare pentru un frigider, eficiență energetică și dozator de gheață.

Minusuri: având în vedere dotările și caracteristicile tehnice, chiar nimic.

Concluzie

Acest Electrolux EJF4442AOX e unul dintre acele aparate frigorifice care le recomand și chiar dacă are un preț cam mare, puteți apela la o soluție mai comodă de finanțare – ratele fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa