Electrolux EJF4440AOW

Acest frigider Electrolux EJF4440AOW e unul dintre modelele premium și se poate observa doar după cum arată. Adică are un aspect diferit față de cel al frigiderelor obișnuite. Tebuie să precizez că volumul său e de 423 litri care e mult peste medie și poate fi comparat cu volumul unei combinei. Doar că acest tip de aparat frigorific are congelatorul în partea superioară (cu un singur compartiment), o lățime mare și e mai scund. Cât despre preț, se poate spune că e unul acceptabil dar nu grozav deoarece acesta are No Frost, dozator gheață, compartiment special pentru a menține unele alimente mai proaspete și clasa A+. Frigiderul cu numele EJF4440AOW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Electrolux EJF4440AOW
Așa arată

Specificații tehnice

Volumul net de 423 litri e oarecum neobișnuit pentru un frigider, de aceea e o soluție bună pentru bucătărie. Astfel că frigiderul are 302 litri iar congelatorul are restul de 99 litri. Consumul energetic anuale e undeva la 394 kWh și se datorează clasei A+ de energie. Din păcate acest volum a afectata dimensiunile sale și deci ocupă mai mult spațiu. Sistemul de răcire No Frost e unul foarte avansat deoarece nu permite depunerea gheții. E vorba de FUll No Frost deoarece ambele compartimente sunt răcite cu acea tehnologie. Deasemenea are un compartiment special denumit NaturaFresh – ideal pentru depozitarea unor alimentele (menține prospețimea pe o durată ai lungă).

Chiar dacă nu are dozator pentru apă, puteți introduce sticle cu apă pe ușa sa. Dozatorul pentru gheață vă poate fi de folos dar nu știu dacă- veți folosi prea des deoarece s-a cam terminat sezonul cald. Are 3 rafturi din sticlă și suficiente suporturi pe ușă. În partea de jos se află compartimentele speciale pentru legume/fructe, iar sus se poate vedea compartimentul NaturaFresh. Congelatorul are un singur compartiment iar capacitatea sa e de 5 kg la 24 de ore. Alte caracteristici ale acestui Electrolux EJF4440AOW ar fi fi: termostatul reglabil, iluminarea interioară și ușile ireversibile. Ca și funcții are super-congelare și super-răcire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design deosebit, dispecer pentru gheață, volum e mare pentru un astfel de aparat frigorific, vine cu multe rafturi, consum decent de energie și fiabilitate.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Electrolux EJF4440AOW e un frigider unul dintre cele mai bune frigidere și se poate compara chiar și cu anumite combine, dar numai din unele puncte de vedere. În general, se adresează celor care nu vor un congelator mare.

Te-ar mai putea interesa