Electrolux EJ2801AOX2, frigider de 262 litri

Frigider Electrolux EJ2801AOX2 e una cu finisaj inox antiamprentă, SpacePlus și spațiu generos pentru depozitare. Arată bine și spre deosebire de alte combine, ala acesta congelatorul e în partea superioară și nu în partea inferioară ca și la combine. Din poza de jos dar și din clipul de la final se poate observa designul acestui aparat și finisajele. Fiind un frigider modest deci nici foarte mare dar nici foarte mic, nu e nevoie de o tehnologie ca NoFrost. Totuși dezghețarea congelatorului e manuală dar nu foarte grea deoarece congelatorul e mic. Consumul de energie e redus că doar e un aparat eficient cu o clasă de eficiență bună.

Dacă nu vi-l permiteți sau nu vă place că are un congelator, există și combine frigorifice accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E o combină cu un volum destul de bun – 265 litri, și aici mă refer strict la cel net. Congelatorul are doar 50 litri, iar restul de volum e la frigider. Îmi plac rafturile din sticlă deoarece dau un plus de eleganță interiorului și se curăță mai bine. Capacitatea de congelare a congelatorului e corespunzătoare cu volumul său – 4 kg. Dacă vreți o capacitate de congelare mai bună atunci trebuie și acel congelator să fie mai mare (cum e în cazul aparatelor mai mari).

Pe partea de design are: un finisaj antiamprentă, culoare inox, deschidere uși spre dreapta, mânere verticale și iluminare. Deschiderea ușilor se face în dreapta dar le puteți schimba orientarea deoarece sunt reversibile. Îmi place cum arată și nu orice brand se poate lăuda cu aparate așa de elegante. Nivelul de zgomot e de 40 dB care e foarte scăzut și e normal să fie așa deoarece nu are un congelator mare )(în general, congelatoarele sunt mai zgomotoase și consumă cel mai mult).

Plusuri: e accesibilă, are inox antiamprentă, arată bine, e silențioasă, fiabilă și spațioasă.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EJ2801AOX2 e perfect pentru cei care nu au nevoie de un congelator mare sau o ladă frigorifică. Dacă nu aveți un aparat bun pentru congelarea alimentelor atunci e cazul să vă luați unul, însă doar dacă aveți nevoie.

Te-ar mai putea interesa