Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EJ2801AOX

Acest frigider Electrolux EJ2801AOX e unul nou și care nu ar trebui să lipsească din bucătăria sau locuința dumenavoastră. Spun asta pentru că e un aparat frigorific cu un aspect deosebit și cu caracteristici tehnice decente. Design-ul e elegant și se poate observa în poza de jos având mânere verticale și un finisaj pe culoarea inox. Pe scurt, are un volum de 215 l, eficiență energetică clasa A+ și o înălțime de 159 cm. Deci e destul de înalt dar nu se poate compara cu o combină deoarece are un congelator mic. Deci e un aparat frigorific reușit care nu are un preț prea mare dar nici prea mic. Poate fi achiziționat chiar și în rate. EJ2801AOX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum net de 265 litri, iar pentru frigider aveți la dispoziție 215 litri. Restul aparține congelatorului care mi se pare destul de încăpător. Chiar dacă nu are sistem de răcire No Frost, dezghețare frigiderului se face automat dar același lucru aș pute spune despre congelator. Clasa A+ presupune că are un consum energetic corespunzător (mic). Anual, acest consum se situează în jurul valorii de 215 kWh. deci consumul mult mai puțin decât cele cu clasa energetică A (cu până la 25% mai puțin). Frigiderul propriu-zis prezintă suficiente rafturi care sunt realizate din sticlă. Are chiar și un compartiment pentru legume.

Capacitatea de congelare a congelatorului e de 4 kilograme (la 24 de ore) și acesta e cea obișnuită pentru astfel de aparate (la combine e mai mare). Chiar dacă vine cu mânere exterioare și nu incorporate, ușile sunt ireversibile. Am observat că în timpul funcționării e foarte silențios dar nu depășește 40 de dB. Pot spune că specificațiile sale sunt satisfăcătoare și nu cred că veți găsi un model mai bun ca acesta (poate doar cu dozator pentru apă/gheață).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Electrolux EJ2801AOX e un model nou cu multe puncte forte, ușile sunt au un finisaj antiamprentă, e silențios, volumul e decent, direcția de deschidere a ușilor poate fi schimbată, congelatorul e destul de eficient chiar dacă e mic, aspect plăcut și vine cu multe suporturi pe ușă+rafturi.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Electrolux EJ2801AOX e o alternativă la o combină frigorifică, însă dacă vă interesează doar volumul, atunci ar trebui să optați pentru un alt aparat frigorific. Acesta se adresează celor care vor eficiență și eleganță în bucătărie. Deci nu cred că prețul joacă un rol prea important deoarece frigiderul poate fi luat în rate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu