Electrolux EJ2801AOW2, combina frigo 265 litri

Pentru cei care vor să țină la păstrat multe alimente cea mai eficientă modalitate ar fi utilizând o combină frigorifică precum Electrolux EJ2801AOW2. Plusurile acestui aparat ar fi aspectul, costul relativ mic și volumul mare (265 litri… vorbim despre un volum net).
Dacă mă întrebați cui i se adresează, în special, atunci eu l-aș recomanda pentru cei care sunt 2-3 în familie și drept consecință nu trebuie să țină exagerat de multe alimente în aparatul frigo.

EJ2801AOW2 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Și să nu uităm că vorbim despre un produs electro de la un brand de top – Electrolux este producătorul numărul doi la nivel mondial… pe partea de electrocasnice, chiar dacă e un brand suedez.

Aparatul
Aparatul

Specificații care te-ar interesa ar fi volumul decent de 265l, consumul mic de curent (dovedit prin clasa A+ de eficiență energetică) și că poate fi utilizat cu ușurință (din partea frigiderului nu o să aveți parte de stres deoarece e unul care se dezgheață automat).
Compartimentarea sa e foarte bine gândită deoarece vorbim despre un model cu un frigider de 215 l (cu 3 rafturi), iar congelatorul e unul de 50 l (cu un raft).
Pe partea de compartimente are SpacePlus, adică o caracteristică despre care putem spune că o să vă ajute să utilizați spațiul interior mai eficient.

Lucrurile pozitive ar fi aspectul, prețul mic, brandul și că e ușor de montat (având un cablu de 2,4 metri cred că nu o să aveți nevoie de un prelungitor ori de ceva similar). Poate că ar trebui spus și că are un congelator care beneficiază de o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore, deci se descurcă foarte bine și la acest capitol.
Din păcate sunt și lucruri negative cum ar fi că nu are No Frost, însă putem trece cu vederea acest aspect întrucât costul său e foarte mic.

Deci, acest model o să te ajute în cazul în care vrei să ai alimente proaspete pentru un timp îndelungat. Nici nu arată rău, lucru care poate fi văzut din poză, dar și din preview-ul video de alături.

Te-ar mai putea interesa