Electrolux EJ2800AOW

Frigiderul Electrolux EJ2800AOW e unul de 267 litri, cu clasă A+ și finisaj pe alb. Pentru dimensiunile sale are un volum decent iar interiorul său arată foarte bine în special că are rafturi din sticlă și suporturi transparente pe ușă. Ocupă puțin spațiu în bucătărie deoarece are o lățime de doar 54 cm și o înălțime de 159 cm. E un aparat frigorific modest care oferă destul spațiu de stocare iar fiabilitatea e crescută ca la restul modelelor acestui producător. Se dresează celor care vor un congelator mic și care își doresc ulterior o ladă sau un congelator clasic (dacă vă doriți un plus de spațiu pentru alimentele ce trebuie congelate). Dacă vă interesează designul acestui frigider, am postat un clip la sfârșit. Acest model EJ2800AOW are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Frigiderul
Frigiderul
Congelatorul
Congelatorul

Specificații tehnice

Capacitatea de 267 litri e cea netă, deci cea care ne interesează. Însă, frigiderul propriu-zis e de 217 litri iar congelatorul de 50 litri. Nu vine cu sistem de răcire No Frost dar nici nu avea nevoie de un așa sistem deoarece are un congelator mic. No Frost nu permite formarea de gheață iar dezghețarea congelatorului ar fi putut fi automată și nu manuală. Dar și așa e un congelator mic care deci poate fi curățat ușor. Bineînțeles, frigiderele mai mici cum e acesta nu vin cu dozatoare de apă/gheață, dar au tavă pentru gheață și destule suporturi pe ușă pentru sticle.

La interior observăm că are destule rafturi ajustabile din sticlă, suporturi pe ușă, iluminare și compartimente speciale. Performanțele congelatorului sunt decente și mă refer la capacitatea sa de congelare de 4 kg la 24 ore. Alte caracteristici ale sale ar fi: finisajul pe alb, ușile reversibile, deschidere spre dreapta a ușilor și mânerele verticale. Spre deosebire de cele cu mânere incorporate, mânerele verticale ușurează deschiderea ușilor și e mai confortabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect plăcut atât la interior cât și la exterior, mânere confortabile, consum mic de energie, fiabilitate crescută și rafturi din sticlă.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Electrolux EJ2800AOW e o recomandare în acest buget iar alternativele sunt puține deoarece nu toate arată așa de bine, au rafturi din sticlă și mânere confortabile. Dacă vreți să vă faceți o idee despre acesta și nu puteți vedea mare lucru în pozele de mai sus, am pus un clip cu o prezentare a sa:

Lasă un comentariu