Electrolux EJ2301AOW2, frigider alb A++

Frigiderul Electrolux EJ2301AOW2 e un model alb cu mânere verticale externe, capacitate de 288 litri și clasa A++. Deci poate fi alternativa perfectă la o combină frigorifică, în cazul în care nu aveți nevoie de prea multă capacitate de congelare. Cu alte cuvinte, frigiderele au congelatoare mai mici dar sunt cam la fel de bune. Chiar și forma diferă, frigiderele sunt puțin mai late, deci ocupă mai mult spațiu, dar sunt mai scunde. Are tot 2 uși, doar că în partea superioară se află congelatorul care nu e împărțit pe compartimente ci are doar un raft despărțitor. Finisajul pe alb e destul de plăcut dar ar fi fost interesant dacă ar fi existat mai multe culori. Oricum, culoarea albă sau argintie se asortează cu orice.

Pe partea de dotări nu prea am ce să-i reproșez în acest preț, dar alternative există dacă luăm în considerare acest preț/buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

După cum am precizat are un finisaj alb, cu 2 uși, mânere externe și iluminare interioară. Volumul acestui aparat e de 228 litri și e împărțit bine: 44 litri la congelator. Consumul anual de energie e undeva la 227 kWh și se datorează clasei A+ dar și volumului. Cu alte cuvinte, un frigider mare consumă mai mult decât unul mic, dar și vechimea aparatului contează (unul mai nou e mai eficient).

Are 3 rafturi, destule suporturi pe ușă, congelatorul are un singur compartiment și nu sunt prezente compartimentele speciale. Combine oferă compartimente pentru fructe ori legume. Congelatorul are o capacitate de congelare bună – 3kg la 24 de ore. Pentru cei care au nevoie de mult mai mult, atunci o ladă frigorifică ori un congelator clasic e soluția. Dezghțarea acestui aparat e manuală și era automată doar dacă avea o tehnologie de răcire diferită.

Plusuri: design SpacePlus, arată bine la exterior și interior, rafturi din sticlă, puteți pune cam ce vă doriți în el etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EJ2301AOW2 e o alegere bună iar congelatorul mic nu poate fi un minus deoarece frigiderele, în general, au compatimentele pentru congelare mai mici. Însă, frigiderul propriu-zis are un spațiu ceva mai mare (ca distribuire).

Te-ar mai putea interesa