Electrolux EJ2301AOW

Sunteți în căutarea unui aparat frigorific dar nu știți ce să alegeți între un frigider și o combină frigorifică? Recomandarea mea e un frigider Electrolux EJ2301AOW deoarece e spațios, elegant și eficient. Nu cred că veți folosi prea des congelatorul deoarece spațiul frigiderului e generos și vă place să gătiți cât mai proaspăt. Însă, dacă faceți rar cumpărături și vreți o capacitate mare de congelare, vă recomand un congelator sau o ladă frigorifică. Combinele au în general congelatoare de circa 70-90 litri, deci ceva mai mult decât un frigider dar nu suficient pentru o persoană care face multe cumpărături. O alegere corectă ar fi un frigider și un congelator (sau ladă frigo) deoarece veți economisi ceva bani și veți avea mult spațiu de depozitare a alimentelor. EJ2301AOW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

Electrolux EJ2301AOW are un volum net de 228 litri care e împărțit foarte bine: 44 litri la congelator și restul e de 184 litri. Anual, consumul energetic e decent că doar are clasa A+ – 237 kWh. Din poza anterioară, se observă că nu are dozatoare de apă sau gheață, dar are mânere exterioare și un finisaj pe culoare albă. Sistemul de răcire e normal și nu unul ca No Frost, de aceea dezghețarea e manuală pentru compartimentul superior (congelator). Rafturile frigiderului sunt realizate din sticlă și are un compartiment special. Congelatorul re doar un compartiment de aceea nu veți putea sorta alimentele după preferințe, dar are un raft care poate fi de folos în acest sens.

Ușile sunt reversibile, de aceea puteți să schimbați deschiderea ușilor (ca să se deschidă spre stânga). Nivelul de zgomot e undeva la 40dB care e ok pentru un frigider așa mare. Dimensiunile sale sunt decente și nu ocupă mai mult spațiu decât unul obișnuit – adâncime de 60 cm și o lățime de 54 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place designul (ar fi arătat bine și pe inox), consum redus – A+, preț foarte atractiv, poate congela vreo 3 kg la 24 de ore și volum de 228 litri.

Minusuri: nimic, la un așa preț.

Concluzie

Acest Electrolux EJ2301AOW e o recomandare, bineînțeles, alți producători oferă aparate frigorifice la fel de interesante ca acesta dar nu toate au aceleași caracteristici și design. Dacă nu aveți prea mult spațiu și vă doriți un volum pentru congelare mare, singura soluție e o combină, iar recomandările pot fi destul de multe.

Te-ar mai putea interesa