Electrolux EIV9467, plită pe inducţie cu 6 zone

Electrolux EIV9467 e o plită incorporabilă modernă de 91 centimetru cu 6 zone de gătit. Vine şi cu tehnologia Hob2hood prezentă şi pe alte plite Electrolux sau AEG cu rol de a controla hota automat în funcţie de funcţionarea plitei.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care poate fi conectat monofazic sau trifazat. A doua variantă e pentru persoanele care vor performanţe optime de gătit, dar care şi au un astfel de branşament 380V.


Păreri pro şi contra

Plita Electrolux EIV9467 e una cu dimensiuni 91×52 lxa cm, iar grosimea e una foarte mică. Are design Slim-Fit aşa încât să poată fi integrată perfect într-un blat de 12 mm.
Panoul de comandă e unul poziţionat frontal de tip DirectAccess aşa încât să poată fi utilizat rapid. Mai exact e un panou touch screen.
Precum la alte plite incorporabile de la acest brand are ActiveTouch, o funcţie care presupune detectarea automată a vaselor de gătit.
Are caracteristica Flexi Power aşa încât plita să poată fi montată şi în case care au branşamente mai slabe (3kW monofazic) întrucât puterea poate fi setată într 1,5kW şi 7,2kW.

Această plită din seria 700 gama Flex e pentru persoanele interesate de ceva modern cu multe funcţii, care să arate bine şi să fie uşor de folosit.
Producătorul menţionează şi alte detalii necesare pentru ca plita să funcţioneze fără probleme, mai exact siguranţă 3x16A sau 3x25A. În opinia mea, astfel de siguranţe sunt necesare la branşamente trifazice.
Ca la alte plite, aceasta vine cu cablu de alimentare care rezistă la temperaturi de peste 90 grade.
Înainte de instalarea aparatului recomand să citiţi manualul de utilizare, în special capitolul aferent de la pagina 18.
Aparatul acesta e unul sigur, în acest sens venind cu oprire automată.
Fiabilitatea produsului e una ok deoarece garanţia e de 2 ani, iar producătorul e unul suedez.
Din păcate nu vă pot recomanda o hotă care să se potrivească cu funcţia hob2hood deoarece se pare că nu mai sunt în oferta magazinelor.

Te-ar mai putea interesa