Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EIV744, plită cu inducție de 71 cm

Plita incorporabilă Electrolux EIV744 face parte din seria Slim-Fit pentru că e foarte subțire pe blat și mai că nici nu iasă în evidență dacă aveți un blat de aceeași culoare. Panoul de control e împărțit diferit, e localizat pe colțurile plitei și acum aveți un control mai bun al arzătoarelor. Zonele de gătit sunt enorme în comparație cu restul plitelor și în plus puteți pune vasele mai aproape de voi. Pentru aceasta puteți alege o hotă decorativă și nu una clasică ori incorporabilă. Plitele cu inducție sunt cele mai avansate de pe piață la ora actuală pentru au un randament ridicat și suprafața rămâne rece tot timpul (doar vasul se încălzește).

Designul e unul modern și zonele de gătit sunt bine evidențiate și sunt extinse, pentru ca voi să puteți pune chiar și vase mari ori ovale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta se incorporează pe blat și e bine să aveți ceva mai mult spațiu pe blat pentru că nu e de 60 cm ca multe alte modele. Trebuie să decupați doar secțiunea necesară și mă refer la nișă care e ceva mai mică decât partea de sus a plitei. Nu va fi complicat de instalat dacă respectați instrucțiunile oferite de brand.

Păreri pro și contra

Puteți pune vasele cum doriți pe ea indiferent de mărimea lor pentru că plita la va încălzi fără nici o problemă, pentru că are arzătoare extinse (se adaptează automat la mărimea vaselor) și se vede că cele din față sunt împreună cu cele din spate (trebuie folosită funcția Bridge). Pictogramele panoului de control vin în ajutorul utilizatorilor și puteți afla mai multe despre ele în manualul său. Arzătoarele plitelor cu inducție sunt foarte puternice și nu veți mai trece niciodată la plitele cu gaz pentru că acestea sunt mult mai performante (gătire rapidă).

Electrolux EIV744 are un preț destul de piperat și alături de aceasta trebuie să luați un cuptor corespunzător care să aibă un număr generos de funcții. Aceasta se poate conecta la hotă prin infraroșu și tehnologia Hob2hood, însă hota trebuie să facă parte din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu