Electrolux EIV654, plită cu inducție și sticlă neagră

Plita incorporabilă Electrolux EIV654 e una modernă și se poate vedea din poza de prezentare că are un panou de control avansat, iar temperatura se poate alege ușor cu ajutorul unui glisor. E mai ușor așa deoarece se poate alege temperatura printr-o simplă atingere și nu mai trebuie să apăsați de câteva ori același buton. Sunt și plite mult mia accesibile însă zonele sunt prestabilite și au o dimensiune circulară astfel că trebuie să le respectați, adică să folosiți vase conforme.

Aceasta arată foarte bine pe orice blat indiferent de culoare și cuptorul trebuie să fie unul la fel de avansat și nu trebuie să fie neapărat același brand dacă nu vă place cu arată sau ce e disponibil.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Zonele de gătit sunt generoase, astfel că puterea plitei e chiar mare – 7.3 kW. Tehnologia de încălzire cu inducție e o alegere foarte bună deoarece vasele se încălzesc foarte rapid și plita rămâne rece în timpul utilizării. Aveți posibilitatea să setați puterea plitei în funcție de sursa de alimentare – 1 sau 2 faze. Acest tip de aparat se adresează celor care vor o bucătărie modernă și nu e nevoie de o priză foarte puternică (220/240 V).

Păreri pro și contra

Are zone de gătit flexibile, astfel că se adaptează vasului sau vaselor de gătit. Cu alte cuvinte, nu avem zone circulare clasice, ci sunt ceva mai mari și se pot folosi vase dreptunghiulare sau ovale. Se pot combina două segmente, de exemplu, însă mai multe detalii vi se oferă în manualul săi. Din imaginea de sus nu se vede, însă aceasta e una dintre cele mai subțiri plite electrice de pe piață. Oferă funcții utile: timer, protecție copii (blocare interfață), semnal sonor finalizare program, oprire automată. Are tehnologia Hob2Hood care conectează plita la hotă, astfel hota se activează cât trebuie pentru a reduce aburul.

Electrolux EIV654 e o plită deosebită căruia nu ai ce să-i reproșezi și utilizatorii sunt foarte mulțumiți de ea. Întreținerea plitei nu reprezintă o provocare deoarece suprafața ei se curăță foarte ușor fiind realizată din sticlă vitroceramică.

Te-ar mai putea interesa