Electrolux EIV63440BW, cea mai subțire plită albă cu inducție

Plita incorporabilă poate fi chiar albă și Electrolux EIV63440BW e un astfel de model. Aceasta are o construcție diferită și se vede din lateral că e foarte subțire, dar și organizarea zonelor e diferită. În partea din stânga e o zonă extinsă pe care se poate pune un vas mare oval (funcție Bridge), iar în partea de jos e controlul touch cu setare temperatură prin glisare. Interfața e simplificată și puteți găsi mai multe informații despre ea în manualul său. Bineînțeles, zonele de gătit din stânga pot fi folosite și separat, dacă aveți vase mici.

Din imaginea de jos se vede că are zone de gătit de diferite dimensiuni, dar voi puteți pune cam orice vas deoarece se adaptează automat la mărimea vasului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita arată foarte bine pe orice blat indiferent de culoarea sa și o puteți pune unde vă puteți monta o hotă. Controlul digital e o dotare standard a plitelor electrice, însă pot fi și excepții la variantele accesibile. În general, controlul digital e prezent doar la aparatele cu multe funcții: oprire automată, timer, protecții copii, semnal sonor la finalizare program, senzor prezență vas.

Păreri pro și contra

Această plită are o putere mare și se datorează tehnologiei de încălzire, însă aceasta influențează și randamentul. Mă refer la faptul că preparatele sunt gătite mai rapid și gustul e același ca și pe flacără. Mărimea plitei e aceeași ca la cele clasice și zonele sunt bine organizate, iar pentru aceasta e nevoie de 0 hotă cu lățime de 60 cm. Puterea arzătoarelor se poate alese destul de ușor cu acea interfață. Chiar dacă e o plită puternică, aceasta poate fi alimentată la orice priză (consumul nu e atât de mare pentru că nu veți folosi simultan arzătoarele și nu setați o treapta maximă).

Modelul de sus Electrolux EIV63440BW e un aparat electrocasnic interesant care arată foarte bine și se potrivește alături de un cuptor incorporabil de la același brand (trebuie să țineți cont și de culoare). O hotă decorativă ar fi o alegere excepțională datorită puterii sale.

Te-ar mai putea interesa