Electrolux EIV63440BS, păreri plită argintie pe inducție

Electrolux EIV63440BS vine ca o alternativă la modelul Whirlpool WLB6860NES. E un model premium pentru bucătăriile moderne echipate cu electrocasnice incorporabile.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Se poate vedea că e mult mai scump decât modelul de la Whirlpool, chiar dacă dotările sunt similare. Puteți vedea aici o comparație. Trebuie să remarcăm că în ciuda faptului că are un preț mai mare, e un aparat foarte popular. Adică, a fost cumpărat de multă lume.
Din imagine se poate vedea că panoul de comandă e unul poziționat frontal așa încât să fie cât mai ușor accesibil. De asemenea, e un panou de tip touch.

Păreri pro și contra

Plita Electrolux EIV63440BS e un slim-fit despre care producători scrie că e una dintre cele mai subțiri plite cu inducție. De asemenea trebuie să precizez că aparatul are o lățime de 60 centimetri.

Sunt mai multe lucruri pozitive care te-ar face să cumperi acest model, iar cele mai importante sunt după cum urmează:

  • Are funcție Bridge, adică poate combina două zone de gătit pentru a crea o suprafață mai mare.
  • Zonele de gătit se adaptează la vase.
  • Are PowerBoost pentru mâncăruri care trebuie gătite rapid.
  • Dispune de dotări de siguranță, iar aici mă refer la posibilitatea blocării setărilor.

Ca dezavantaje aș menționa că nu are Hob2Hood și că are un preț ușor mare. Hob2Hood este o caracteristică despre care trebuie scris că vine cu facilitatea de a porni hota când funcționează plita și de a sincroniza viteza în funcție de plită.

Aparatul acesta e pe culoare argintie, iar dacă vă interesează altă culoare atunci trebuie să scriu că e disponibil și pe alb.

Per ansamblu recomand plita Electrolux EIV63440BS celor interesați de ceva calitativ de la un producător de top. Majoritatea celora care au ales-o nu regretă achiziția deoarece este un aparat economic și versatil. Economia de curent e dată de faptul că e încălzit doar vasul, nu întreaga suprafață a plitei.

Te-ar mai putea interesa