Electrolux EIS7548, plită incorporabilă premium

Plitele speciale arată diferit și sunt ceva mai mari decât restul, de aceea și hota trebuie să fie una ceva mai mare. Electrolux EIS7548 se potrivește destul de bine cu o hotă decorativă tot pe negru. Puterea totală a plitei este mare – 7350 W, deci e mult superioară plitelor cu gaz.

Costă destul de mult și nu poate fi comparată cu una clasică cu 4 zone de gătit. Acea partea a plitei care vă permite să gătiți cu vase ovale și dreptunghiulare e una specială și influențează destul de mult prețul aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se incorporează pe blat sau poate aveți o altă locație pentru ea deoarece nu veți putea pune oriunde hota, doar dacă e cu filtru din carbon (funcționează cu recirculare). Chiar dacă ocupă mult spațiu, ea e destul de subțire și mai că nici nu va ieși prea în evidență pe blat și e complet neagră, nu aveți o ramă metalică cum am văzut la plitele mai vechi.

Păreri pro și contra

Are 4 zone de gătit din care două pot fi folosite ca o zonă extinsă pentru vase mari ori ovale. Vasele folosite trebuie să fie feromagnetice pentru că plita cu inducție funcționează pe un principiu diferit față de cele simple, iar suprafața plitei e rece tot timpul. Panoul de control îl găsiți în colțul din dreapta al acestei plite și pictogramele vor fi de folos pentru a alege opțiunile dorite. Zonele sunt evidențiate destul de bine și puteți pune vase de ce dimensiuni doriți pentru că nu vor fi pierderi de căldură, deoarece se încălzește doar vasul.

Electrolux EIS7548 oferă un design minimalist și panoul de control e destul de interesant și mai multe informații veți găsi în manualul său. Doar plitele electrice au control mecanic și funcțiile sunt inexistente, pe când la cele electrice puteți alege temperatura prin glisare, bloca interfața, alege o funcție de topire (ciocolată) etc. Acesta face parte din segmentul superior și alături de ea trebuie să aveți un cuptor la fel de avansat, dar să nu uitați de hotă.

Te-ar mai putea interesa