Electrolux EHT60435K

Plita incorporabilă Electrolux EHT60435K e un model foarte elegant chiar dacă nu e vorba de unul cu alimentare electrică. Dar și așa cele cu alimentare cu gaz sunt mai eficiente și costul lunar e mai mic. Avantajul unui astfel de model ar fi suprafața sa care e din sticlă și deci curățarea ei se face destul de ușor. Acest aspect e evident și din poza de jos și cred că e cea mai bună alternativă la una electrică. Se poate observa că e dotată cu un panou frontal cu control mecanic. Aprinderea arzătoarelor se face bineînțeles electric prin apăsare și răsucire. deci pentru a prinde un arzător aveți nevoie doar de o singură mână. EHT60435K de la acest producător are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată această plită

Specificații tehnice

E evident faptul că are patru arzătoare iar acestea sun t alimentate cu gaz. Pentru a evita viitoare neplăceri, plita sau mai bine zis arzătoarele vin cu siguranță cu termocuplu. Butoanele sunt poziționate în partea din față pentru a fi mai la îndemână. Cele patru arzătoare sunt destul de depărtate și de aceea puteți pune chiar și oale mai mari. Sunt realizate din fontă iar datorită forme lor, curățarea plitei va fi destul de ușoară. Acestea vin în diferite dimensiuni și puteri: două arzătoare normale de 1.9 kW, un arzător mic de 1 kW și unul mare de 2.9 kW. Nu cred că-i lipsește nimic adică vine cu toate funcțiile necesare, deci Electrolux EHT60435K poate fi considerată destul de funcțională și elagantă.

Atunci când o instalați, să vă asigurați că aveți în apropiere o alimentare electrică și că secțiune decupată din blat e cea din manualul ei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu siguranță + termocuplu care întrerupe alimentarea cu gaz atunci când se stinge flacăra, are un design plăcut, ușurința în folosire și curățare, fiabilitate crescută.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Electrolux EHT60435K e o plită elegantă și care o recomand celor care vor o bucătărie elegantă și au nevoie de aparate care să iasă în evidență și să fie și funcționale. Alături de aceasta s-ar potrivi un cuptor de la același producător sau unul de culoare neagră. Din păcate nu exist un pachet promo (cuptor+plită) dar și așa puteți alege ce modele doriți. Pentru a vă face o idee despre o astfel de plită, am pus un clip de prezentare cu acesta:

Te-ar mai putea interesa