Electrolux EHT 6435K

Plita incorporabilă Electrolux EHT 6435K e recomandarea pentru cei ce-și doresc o plită accesibilă (cu gaz) și să vină cu suprafață din sticlă (poate fi curățată foarte ușor). Se poate observa în poze că se adresează celor care au un mobilier de bucătărie îngust (cu adâncime mică) în special că butoanele sun poziționate în lateral. Sunt destul la îndemână acele butoane iar aprinderea arzătoarele se face prin apăsare și rotire. Deasemenea se poate observa că nu are grătar obișnuit ci fiecare arzător are grătarul său. Astfel curățarea sa e destul de ușoară în special că suprafața plitei e realizată din sticlă. EHT 6435K are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că fonta din care sunt realizate grătare e destul de groasă și deci are o durabilitate îndelungată. Pot spune că o astfel de plită se potrivește în orice bucătărie în special dacă cuptorul e tot negru sau măcar cu ușă neagră.

Așa arată
Butoanele

Specificații tehnice

Pentru aceasta aveți nevoie atât de o butelie cu gaz cât și de alimentare electrică pentru aprindere electrică. Aprinderea arzătoarelor se face destul de ușor iar dacă sunteți stângaci, nu cred că această plită vi se potrivește deoarece butoanele sunt în partea dreaptă și nu în față. Deci e dotat cu aprindere electrică, butoane de tip push-up, suprafață vitroceramică și siguranță cu termocuplu. Acel tip de siguranță deconectează alimentarea cu gaz atunci când se stinge flacăra.

Cele patru arzătoare vine în trei mărimi: unul mic de 1kW, două normale de 1.9 kW și unul mare de 2.9 kW. Deci fiecare zonă de gătit are o putere a sa și se adresează oalelor de diferite mărimi. Cam acestea ar fi caracteristici tehnice și pot spune că sunt decente pentru cât costă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: reprezintă o combinație perfectă de gaz pe sticlă în special că nu e scumpă, are grătare robuste din fontă, aprinderea arzătoarelor e ușoară, are siguranță cu termocuplu și instalare sa e de tip „snap-in”.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez la un astfel de preț.

Concluzie

Electrolux EHT 6435K e o plită reușită din multe puncte de vedere și care merită cumpărată în special că e la fel de elegantă ca una electrică (sticlă neagră) și nu veți întâmpina dificultăți în curățarea ei. Un posibil mic ar putea fi lipsa arzătorului Wok dar dacă nu folosiți așa ceva, nu văd de ce nu optați pentru aceasta. Pentru a vă face o idee despre ea și cât de bine arată, am postat un clip jos:

Te-ar mai putea interesa