Electrolux EHS60021X

Plita incorporabilă Electrolux EHS60021X e una electrică cu suprafață din sticlă vitroceramică deci se adresează celor care vor eleganță în bucătărie. Se poate observa atât în poză cât și în clipul de la final că vine cu o dungă argintie pe margine care îi dă un plus de eleganță. Acea dungă lipsește la modelele mai vechi, astfel se asortează mai ușor cu un cuptor incorporabil pe inox/negru. După cum bine știți plitele electrice nu oferă un randament așa de ridicat ca și cele pe gaz, de aceea o alternativă la acesta ar putea fi un pe gaz și cu sticlă neagră. Bine, mai sunt și cele cu inducție, însă sunt mult mai scumpe. Nu e chiar așa de accesibilă nici cu acea reducere, de aceea ar fi bine să verificați ce pachete promo sunt disponibile (cuptor + plită).  EHS60021X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are patru zone de gătit iar spre deosebire de majoritatea plitelor, are două arzătoare mici deoarece arzătorul mare e destul de mare. Puteți găti diverse mâncăruri datorită celor trei zone de gătit diferite: celele mici de 1.2 kW, cel normal de 1.8 kW și cel mare de 3 kW. Chiar dacă nu sunt vizibile butoanele, acestea sunt de tip touch adică tactile. E dotată cu: indicator căldură reziduală, protecție copii și siguranță (deconectare automată). Deci și la capitolul funcționalitate nu stă rău cu astfel de funcții.

Dimensiunile sale sunt decente pentru a instala pe orice tip de mobilier (mai mare/mic): 57.6 cu 51.6 cm. Acestea sunt dimensiunile exterioare ale plitei, deoarece pentru instalare vă interesează dimensiunile nișei care sunt următoarele: 56 cu 49 cm. Nu are prea multe caracteristici comparativ cu alte aparate. Alături de aceasta vă recomand un cuptor incorporabil de la același producător pentru a se asorta mai bine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, ușor de folosit datorită butoanelor de tip senzitiv, preț atractiv comparativ cu alte plite electrice și altele.

Minusuri: nimic, având în vedere reducerea de preț – 15% (promoție limitată).

Concluzie

Acest Electrolux EHS60021X e un aparat incorporabil care necesită o altfel de instalare de aceea ar fi bine să consultați manualul său. Nu trebuie să lipsească în nici o bucătărie modernă și cu aceasta puteți spune adio buteliilor cu gaz. Pentru a vă face o idee despre această plită v-am pus un clip mai jos cu prezentarea ei.

Te-ar mai putea interesa